Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2022

....σουτάκια

 - Έχουμε 3 αγώνες Κυπέλλου Εύβοιας σήμερα. Στην Ν. Λάμψακο θα βρεθούν αντιμέτωποι ο ΛΗΛΑΣ και τα ΛΟΥΚΙΣΙΑ. Τα Λουκίσια με νέο προπονητή τον Δημήτρη Αντωνόπουλο, ενώ ο ΛΗΛΑΣ με ανεβασμένο ηθικό, αφού έκανε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα κερδίζοντας 3 - 0 το Καλοχώρι/Παντείχι. Να σημειώσουμε πως ο ΛΗΛΑΣ συμμετέχει στο πρωτάθλημα.... της Β΄ Κατηγορίας και τα ΛΟΥΚΙΣΙΑ στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας.

- Τα ΑΛΑΤΣΑΤΑ θα υποδεχθούν τα ΠΟΛΙΤΙΚΑ και με θετικό αποτέλεσμα θα περάσουν στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Τα ΑΛΑΤΣΑΤΑ είναι το φαβορί, αλλά οι αγώνες Κυπέλλου πάντα κρύβουν εκπλήξεις και αυτό το ξέρει ο προπονητής τους κύριος Δημήτρης Ακριτίδης και ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να είναι σοβαροί και προσεκτικοί από την έναρξη μέχρι το τέλος του αγώνα.

- Ο άλλος αγώνας θα ξεκινήσει στις 15:30 στο γήπεδο του Πισσώνα όπου η ομάδα του Πισσώνα θα υποδεχθεί τον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ, ο οποίος με ισοπαλία ή νίκη θα προκριθεί στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος ο Πισσώνας και για να τα καταφέρει ο ΗΡΑΚΛΗΣ θα πρέπει να προσέξει.