Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Συμβαίνουν πολλά και διάφορα σε όλους τους τομείς και προσπαθούμε όσο μπορούμε να τα σχολιάζουμε και να γράφουμε την άποψή μας. Τον τελευταίο καιρό κι ενώ οι πολλοί μιλούν για ακριβό ρεύμα, κάποιοι έχουν βάλει στην πρίζα τους ανεμιστήρες και ρίχνουν τόνους λάσπης. Βλέπετε έρχεται και το 2023 και θα έχουμε Εθνικές εκλογές, αλλά.... και Δημοτικές και Περιφερειακές και εκλογές χωρίς λάσπη δεν γίνεται.

- Σήμερα ίσως και αύριο εκτάκτως θα είμαστε μακριά από τον υπολογιστή λόγω κάποιων υποχρεώσεων που προέκυψαν και έτσι δεν θα μπορέσουμε να έχουμε τις αναρτήσεις που θα θέλαμε. Πριν καν ξημερώσει γράψαμε την "καλημέρα" και ότι άλλο προλάβαμε κι αν χρειασθεί θα γράψουμε και κάτι από το τηλέφωνο, αν κι αυτό είναι πολύ δύσκολο. Ζητάμε συγνώμη, αλλά και την κατανόησή σας.

- Χθες είχαμε αγώνες κυπέλλου Εύβοιας και στους οποίους ο ΛΗΛΑΣ κέρδισε τα ΛΟΥΚΙΣΙΑ 2 - 1, τα ΑΛΑΤΣΑΤΑ τα ΠΟΛΙΤΙΚΑ με 1 - 0 και ο ΗΡΑΚΛΗΣ Ψαχνών τον ΠΙΣΣΩΝΑ με 1 - 2. Απομένουν 2 ακόμη αγώνες οι οποίοι θα διεξαχθούν την Τετάρτη 09/11/2022 για να ολοκληρωθεί η Α΄ Φάση. Θα έχουμε τους αγώνες ΜΙΑΟΥΛΗΣ ΦΥΛΛΩΝ - ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ και ΚΕΡΑΥΝΟΣ Χαλκίδας - ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ.

- Χθες πάλι θα είχε φιλικό ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, αλλά το οποίο δεν το είδαμε ποτέ, αφού η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ που περίμεναν ως αντίπαλο δεν μπόρεσε για κάποιους λόγους να έρθει στην Χαλκίδα και δεν βρέθηκε και άλλος αντίπαλος. Έτσι ο κ. Ζουρούδης το γύρισε σε οικογενειακό δίτερμα. Πάντως η ΕΠΣΕ με την Επιτροπή Διαιτησίας δεν ενημερώθηκαν έγκαιρα και οι διαιτητές, είχαν ξεκινήσει τον δρόμο για το Στάδιο της Χαλκίδας.

- Δεν μπορούμε να καταλάβουμε, γιατί πρέπει καθημερινά να δίνουμε εξηγήσεις για το θέμα του σωματείου ΑΒΑΝΤΕΣ Χαλκίδας. Για να προστατέψουμε πρόσωπα και καταστάσεις γράψαμε αυτά που γράψαμε και είναι ΟΛΑ αλήθειες. Εξηγήσεις να ζητήσετε από αυτούς που δημιούργησαν όσα δημιούργησαν και αρέσει δεν αρέσει διέλυσαν την ομάδα και όπως πάνε θα διαλύσουν και το σωματείο.