Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Μας αρέσει το ότι όλοι έχουν μπει στην πρίζα και λειτουργούν ως μίξερ. Έχουν μπερδέψει τα μπούτια τους και πιστεύουν πως θα πετύχουν τους στόχους τους. Αλήθεια τόσα χρόνια δεν κατάλαβαν τίποτα; Δεν κατάλαβαν πως δεν τους... κάθεται τίποτα; Αυτοί και μόνοι τους να τρέξουν, πάλι δεύτεροι θα τερματίσουν!!!!!!

- Επειδή γράψαμε πως αυτή η Δημοτική Αρχή, έχει σχέδιο για το Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας, πρώην δήμαρχος ετοιμάζει απάντηση και θα δηλώσει πως και αυτό είναι δικό του έργο!!!!!

- Το πήρε απόφαση ο Δημοτικός Σύμβουλος και αλλάζει δημοτική παράταξη. Αφήνει το τώρα αφού δεν βλέπει προοπτική και πάει αλλού, παρά την πίεση που δέχεται από τον μέχρι τώρα αρχηγό του.

- Τι έπαθε και εξαφανίστηκε η κυρία που έλεγε πολλά, αλλά χάθηκε από το προσκήνιο; Αυτή δεν ήταν που έλεγε πως θα μιλήσει εναντίον της δημάρχου και θα αποκάλυπτε πολλά;;;

- Τελικά Αναγνωστάκης και Μπατζελή, ενώνουν δυνάμεις γιατί πιστεύουν πως έτσι θα κερδίσουν κάτι παραπάνω σε ψηφαλάκια. Βάζουν μπροστά τις ανεμογεννήτριες και παριστάνουν τους επαναστάτες. Ξέχασαν πως και οι δύο έχουν ρίζες στο ΠΑΣΟΚ και το οποίο φύτεψε παντού ανεμογεννήτριες και το σκάνδαλο στην Νότια Εύβοια έστειλε στην φυλακή δικό τους κομματικό φίλο.