Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλό μήνα  και να είσθε καλά στην υγεία σας. Εμείς έχουμε γυρίσει σελίδα και δεν θα απαντήσουμε σε αυτούς που μας συκοφαντούν και μας βρίζουν και τους ευχόμαστε, μετά από όλες τις ομάδες που διέλυσαν και τους παράγοντες που τους εμπιστεύτηκαν, τους τάισαν, τους πότισαν και τους πλήρωναν, τους ξεπλήρωσαν με αχαριστία, να φροντίσουν ώστε το νέο ...τους αφεντικό, να μην έχει την ίδια τύχη με τους άλλους.

- Φίλες και φίλοι, εμείς κάναμε τις επιλογές μας και δεν θα παίξουμε το παιχνιδάκι κανενός. Θα στηρίξουμε ανθρώπους του ποδοσφαίρου και της πολιτικής, οι οποίοι δεν είναι δήθεν και στάθηκαν δίπλα μας. Τους άλλους δεν θα τους συκοφαντήσουμε, δεν θα τους βρίσουμε και δεν θα τους απειλήσουμε ποτέ.

- Έχουμε την δύναμη να τους αντιμετωπίσουμε με στοιχεία και όχι με ψέματα. έχουμε την δύναμη, αν το θέλουν να είμαστε απέναντι και γιατί όχι αντίπαλοι. Υπήρξαμε πάντα απέναντι, γιατί δεν θέλαμε να γίνουμε προσκυνημένα ανθρωπάκια. Ας γυρίσουν την μνήμη τους λίγο πίσω, ας μετρήσουν αποτυχίες και επιτυχίες και θα δούνε όλο το έργο και μάλιστα έγχρωμο.

- Και σήμερα θα έχουμε αποκαλύψεις, για την ομάδα ΑΒΑΝΤΕΣ Χαλκίδας, αφού χθες αργά έτυχε να είναι άνθρωπός μας στην ΕΠΟ και έβλεπε δελτία παικτριών τις οποίες αποκτούσε η ομάδα της Χαλκίδας..

- Πόσους υποψηφίους δημάρχους έχουμε μέχρι αυτή την στιγμή για τον Δήμο Χαλκιδέων;
Έλενα Βάκα, Χρήστος Παγώνης, Βασίλης Καθαροσπόρης, ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ (ΚΚΕ), Ελένη Μιντζιφίρη, Τζαφέρος Παναγιώτης, Σπύρου Γιώργος, Ανδρέου Δημήτρης, Διαμάντης Γεωργούλης. Σύντομα θα συμπληρωθεί 11άδα.

- Τι έγινε στο γήπεδο της ΑΡΤΑΚΗΣ στο φιλικό ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ - ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ;;; Γιατί δεν έγινε τίποτα γνωστό; Γιατί δεν πήρε θέση επίσημα το ΔΣ; Ποιοι έβριζαν χυδαία την αποστολή του ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΥ, αντί να τους πούνε ένα ευχαριστώ; Ποιοι δεν σεβάστηκαν το γήπεδο που τους φιλοξένησε και έγραψαν στους τοίχους βρισιές εναντίον του κυρίου Βαγιάννη;;;;;