Παρασκευή 28 Αυγούστου 2009

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Θλάση πρώτου βαθμού ο Γκαλέτι

Αγώνα δρόμου προκειμένου να προλάβει το πρώτο παιχνίδι του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λίγκ με την Αλκάαρ κάνει ο Λουτσιάνο Γκαλέτι. Κατά τη διάρκεια του χθεσινού ματς με τη Σαριφ στο φαληρικό γήπεδο για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Αργεντινός άσος των «ερυθρολεύκων» τραυματίστηκε και μετά από την μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε σήμερα, διαπιστώθηκε ότι ταλαιπωρείται από θλάση πρώτου βαθμού.

Έτσι, ο 29χρονος παίκτης του Ολυμπιακού θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τις επόμενες 2-3 εβδομάδες, χάνοντας έτσι τα ματς με Λάρισα και Καβάλα, ενώ αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του στο πρώτο ματς των «ερυθρολεύκων» στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, όπου θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» στις 16 Σεπτεμβρίου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Λουτσιάνο Γκαλέτι υποβλήθηκε σήμερα το απόγευμα, στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών στο Μαρούσι, σε μαγνητική τομογραφία, ενώ εξετάστηκε και από τον επικεφαλής του Ιατρικού Επιτελείου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, Παντελή Νικολάου. Ο Γκαλέτι έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού δεξιού δικεφάλου μηριαίου και υπολογίζεται ότι θα απουσιάσει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας για διάστημα δύο έως τριών εβδομάδων».