Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018

Εθνική Γυναικών: Ελλάδα-Σλοβακία 1-1

Ο φιλικός αγώνας των Εθνικών Ομάδων Γυναικών Ελλάδας – Σλοβακίας στο γήπεδο Προσοτσάνης Δράμας έληξε ισόπαλος 1-1. Το γκολ για την Ελληνική ομάδα πέτυχε στο 42'  η Αθανασία Μωραίτου.. Για τη Σλοβακία το γκολ σημείωσε η Μικολάγιοβα στο 49'.

Ελλάδα: Πελετίδου, Δημητρίου, Κακαμπούκη, Παντελιάδου, ...
Χατζηγιαννίδου, Μάρκου, Νάτη, Σιδηρά, Κυνοσίδου, Κόγκουλη, Μωραϊτου. Αγωνίστηκαν ακόμη οι: Κυδωνάκη, Βάρδαλη, Σαρρή, Νεφρού, Παράσχου και Σπυριδωνίδου.

Σλοβακία: Κορεντσίοβα, Μπιρόοβα, Φιτσέροβα, Φάμποβα, Μότοβσκα, Χμίροβα, Μικολάγιοβα, Βοϊτέκοβα, Χορβάτοβα, Σουρνόβσκα, Σλούκοβα. Aγωνίστηκαν ακόμη οι: Χαρβανόβα, Ζντεκοβάνοβα, Μάσλοβα, Κοβάλοβα, Σκορβάνκοβα.

Πριν την έναρξη του αγώνα τιμήθηκε από την UEFA και την ΕΠΟ η πρώην παίκτρια της Εθνικής Ομάδας Γυναικών, Αναστασία Παπαδοπούλου, η οποία συμπλήρωσε πάνω από 100 συμμετοχές με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδας και διακρίθηκε για την αγωνιστικότητα και το ήθος της καθ όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής της παρουσίας.

Στην αγαπημένη "Τασούλα", απονεμήθηκε μετάλλιο της UEFA και τιμητική πλακέτα της ΕΠΟ από τον αντιπρόεδρο της ΕΠΣ Δράμας κ. Αθανάσιο Λαζαρίδη, ενώ ο Προπονητής της Εθνικής Γυναικών κ. Πριόνας της δώρισε φανέλα της Εθνικής Γυναικών.