Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα.
- Καλό ποδοσφαιρικό τριήμερο ευχόμαστε, αν και όλα δείχνουν πως θα υπάρχουν γενικώς δυσκολίες.
Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ παίζει εκτός με την ΘΥΕΛΛΑ Καμαρίου και οι ποδοσφαιριστές του πάνε με στόχο να πάρουν κάτι. Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ Ερέτριας θα υποδεχθεί τον ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟ και φυσικά θέλει την νίκη και μπορεί να την πάρει αν προσέξει στα 90΄.
Στην Α΄ Κατηγορία έχουμε 8 αγώνες με τα φαβορί να μην έχουν και μεγάλη άνεση. Πάντως σε αντίθεση με το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, αυτή....
την φορά "το διπλό" θα κάνει την εμφάνισή του σε πολλούς αγώνες.
- Σήμερα θα έχουμε και τον ορισμό των διαιτητών για τους αγώνες των πρωταθλημάτων της Εύβοιας και αυτοί που έχουν την ευθύνη θα προσέξουν λίγο παραπάνω και θα αξιολογήσουν σωστά την όλη κατάσταση.
- Αγαπητέ πρόεδρε, να είσαι καλά και ευχόμαστε η ομάδα να πετύχει τον στόχο της. Ελπίζουμε οι συνεργάτες σου να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να μην στρίψουν σε κάποιον παράδρομο.
- Αποφασίζουν σύντομα κάποιοι παράγοντες αν θα προσπαθήσουν ώστε να έχουν ψηφοδέλτιο στις εκλογές της ΕΠΣΕ. Αν μας ρωτούσαν θα τους λέγαμε πως άδικα χάνουν τον καιρό τους.
- Χαμός στον Δήμο Ερέτριας με τις υποψηφιότητες. Πολλοί θέλουν να είναι υποψήφιοι δήμαρχοι, αλλά με τα λόγια δεν κερδίζει κανείς εκλογές.
- Στο δήμο Κύμης Αλιβερίου αν ανακοινωθεί η υποψηφιότητα Θεοδώρου, θα έχουμε σήριαλ με πολλά επεισόδια αφού ο Μπουραντάς θα είναι πληγωμένος. Πάντως φαβορί δεν θα είναι ο Αλέξανδρος Θεοδώρου και αυτό το ξέρει και ο ίδιος.
- Στο Δήμο Χαλκιδέων ο Καθαροσπόρης έχει πάρει την χαντζάρα και κόβει κομμάτια από την παράταξη Παγώνη. Σύντομα θα έχουμε μαζικές ανακοινώσεις αποχώρησης  από την παράταξη του δημάρχου. Δήμαρχε ψυχραιμία.