Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018

Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΥΒΟΙΑΣ

Σήμερα είχαμε 4 από τους 8 αγώνες για το πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας.
- Στο Βασιλικό ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ δεν χρειάσθηκε να σπαταλήσει δυνάμεις, αφού ήξερε πως δεν θα συναντήσει δυσκολίες. Κέρδισε  με 0 - 3 και πάει την Τετάρτη στο ΑΥΛΩΝΑΡΙ για να κερδίσει και να πάρει την πρόκριση στους ημιτελικούς του Κυπέλλου.
Ο ΛΗΛΑΣ έκανε ότι μπορούσε, αλλά δεν κατάφερε να πάρει κάτι για έναν...
ακόμη αγώνα και έμεινε με μηδέν (0) βαθμούς, ενώ έχει πετύχει μόλις 1 γκολ και έχει δεχθεί 14!!! Την επόμενη αγωνιστική θα πάει στο Γυμνό για ν΄ αντιμετωπίσει τον ΟΛΥΜΠΟ.

- Η ΔΡΟΣΙΑ πέρασε με νίκη από την ΚΑΣΤΕΛΛΑ και ανέβηκε στα ψηλά του βαθμολογικού πίνακα. Κέρδισε με 1 - 3 και πήγε στους 10 βαθμούς, ενώ άφησε την ΚΑΣΤΕΛΛΑ στους 4.
Για την ΔΡΟΣΙΑ έχουμε ξαναγράψει πως είναι καλή ομάδα και έχει έναν καλό προπονητή τον κύριο Αντωνόπουλο, ο οποίος δουλεύει πολύ και μιλάει λίγο.
Η ΚΑΣΤΕΛΛΑ πιστεύουμε πως θα πάρει τους αγώνες που πρέπει για να παραμείνει στην κατηγορία. Ο προπονητής της κύριος Μπασούκος έχει τον τρόπο.

- Ο ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ κέρδισε με 1 - 3 το ΚΑΛΟΧΩΡΙ/ΠΑΝΤΕΙΧΙ και πήρε βαθμολογική ανάσα, αλλά βοήθησε αυτή η νίκη τον προπονητή κύριο Τοκπασίδη, ο οποίος πιστεύω πως "γλύτωσε το εγκεφαλικό" όταν η ομάδα του κέρδιζε με 0 - 2 και έγινε το 1 - 2. Πρόεδρε, τα είδες όλα;
Το ΚΑΛΟΧΩΡΙ/ΠΑΝΤΕΙΧΙ με τον κύριο Φουρλη πιστεύουμε πως θα βρει τον δρόμο του και θα καταφέρει να πάρει και αποτελέσματα.

- Ο ΟΛΥΜΠΟΣ δεν χάνει, αλλά παίρνει μόνο 1 βαθμό και όχι 3. Ισόπαλος 1 - 1 ο αγώνας με τον ΤΑΜΥΝΑΪΚΟ  και έτσι έχει 4 ισοπαλίες και 1 ήττα και 4 βαθμούς.
Ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ έχει 2 ισοπαλίες, 3 νίκες και 11 βαθμούς και παραμένει αήττητος. Πάει καλά η ομάδα του Αλιβερίου, αλλά θα δούμε πότε θα παίξει καλό ποδόσφαιρο για 90΄ και όχι για 45΄.

- Αύριο θα έχουμε και τους υπόλοιπους 4 αγώνες, οπότε θα δούμε αν θα έχουμε αλλαγές στην κορυφή και την ουρά.