Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018

Έχεις δίκιο...

Μεγάλε δεν μας κέρδισες. Πάλι λάθος κάνεις.
Εμείς κωλοτούμπα δεν κάναμε. Παραμένουμε σταθερότατοι στην άποψή μας για το ΔΣ της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ. Ότι έχουμε γράψει αυτά τα χρόνια δεν θα τα πάρουμε πίσω και αυτό είναι η απόφασή μας και δεν έχει να κάνει με το τι στάση κρατούν τα μέλη του ΔΣ της ΕΠΣΕ.
Εσύ μεγάλε, είσαι συνηθισμένος στις κωλοτούμπες και δεν....
αμφισβητούμε πως έχεις καλή τεχνική σ΄ αυτό το άθλημα!!!
Τα μέλη του ΔΣ της ΕΠΣΕ έχουν κάθε δικαίωμα ν΄ αλλάζουν συμπεριφορά προς εμάς, για να πετυχαίνουν τους στόχους τους και έχουμε γράψει πως δεν μας είχαν και δεν μας έχουν ανάγκη, ούτε ζήτησαν ποτέ την στήριξή μας.
Εμείς είχαμε και τους έχουμε εμπιστοσύνη και θα συνεχίσουμε να πιστεύουμε σ΄ αυτούς, χωρίς να έχουμε την απαίτηση να δείξουν την παραμικρή εκτίμηση.
Είχαμε και έχουμε την άποψη πως η ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ είναι στον αυτόματο πιλότο και ακέφαλη.
Πιστεύαμε και οι πληροφορίες έλεγαν πως ο κ. Ψαθάς από την ώρα που προκηρύχθηκαν οι Δημοτικές Εκλογές για τον Μάιο, θα δήλωνε παραίτηση σεβόμενος τους συναδέλφους του στο ΔΣ της ΕΠΣΕ, αλλά και να μην κατηγορηθεί πως χρησιμοποιεί την Ένωση  για να κάνει προεκλογικό αγώνα. Μπορεί να μην το κάνει, αλλά δεν θα μπορεί να το αποδείξει και η ΕΠΣΕ θα πληρώνει διαιτητικά λάθη, αλλά και συμπεριφορές παραγόντων και προπονητών.
Μεγάλε, εμείς θα συνεχίσουμε να γράφουμε την  άποψή μας και καταλαβαίνουμε την άλλη πλευρά.
Ευχόμαστε να έχουν δίκιο και να μην συμβεί τίποτα απ΄ όλα αυτά.
Εμείς θα είμαστε εδώ και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τους ανθρώπους που στηρίζαμε μέχρι τώρα και δεν θα κάνουμε κωλοτούμπα, ούτε θα τους ενοχλήσουμε.