Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018

Δήμος Χαλκιδέων

Όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι κάνουν αγώνα δρόμου για τα ψηφοδέλτιά τους και καλά κάνουν, αλλά υπάρχουν κι αυτοί οι οποίοι ψάχνουν τρόπο όχι για να ετοιμάσουν το ψηφοδέλτιό τους, αλλά για να κάνουν ζημιά στους άλλους υποψηφίους.
Τα παπαγαλάκια έχουν χρησιμοποιήσει τα πάντα για να κάνουν αρνητική κριτική στην κυρία Βάκα κι ενώ προβάλλουν τους υποστηρικτές άλλων υποψηφίων, ξεχνούν πως την υποψηφιότητα Βάκα την πρότεινε η Δημοτική Παράταξη στην οποία ανήκει και φυσικά την....
στηρίζει η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και όχι μόνο.
Τους άλλους υποψηφίους ποιος τους στηρίζει άραγε;
Δεν έχει πρόβλημα ο κ. Παγώνης;
Από την παράταξή του, αν τελικά δεν επιστρέψει ο κ. Καθαροσπόρης θα του φύγουν αρκετοί και ξέρουμε και ποιοι είναι αυτοί. Πάντως τουλάχιστον 3 άτομα θα φύγουν και θα πάνε στο ψηφοδέλτιο της κυρίας Βάκα.
Σημασία έχει πως κανείς δεν λέει πως ο κ. Καθαροσπόρης δεν πρόκειται να κάνει ζημιά στην κυρία Βάκα, αλλά θα την βοηθήσει, αφού στις τελευταίες Δημοτικές Εκλογές ήταν με τον κύριο Παγώνη και όχι με την παράταξη στην οποία ήταν η κυρία Βάκα.
Μπάκας και Καθαροσπόρης ξέρουν καλά τι θα συμβεί στο τέλος και πρέπει να καταλάβουν πως τα παπαγαλάκια τους κάνουν κακό με αυτά που γράφουν και λένε.
Όσο για τον κύριο Παγώνη, κανείς δεν μας λέει γιατί δεν έκανε καμία δήλωση για την αποχώρηση Καθαροσπόρη και γιατί τα παπαγαλάκια δεν τον έβγαλαν για να κάνει κάποια δήλωση;