Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ

ΑΟ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ -  ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ 1-4

Νίκη εκτός έδρας με 4-1 για την ομάδα μας απέναντι στην ομάδα του ΑΟ Αγίου Αθανασίου.
Σε ένα αγώνα που συνοδεύτηκε με καλή εμφάνιση για την ομάδα μας απέναντι σε έναν αντίπαλο που πάλεψε για την νίκη αλλά δεν τα κατάφερε.
Η ομάδα μας που μπήκε καλά στον αγώνα και με καλή κυκλοφορία δημιούργησε  φάσεις για γκολ αλλά ο ΑΟ Αγίου Αθανάσιου ήταν αυτός που προηγήθηκε με δυνατό σουτ του Σταθαρά στο 25΄.  
Στο 31΄όμως ο Τζάνος με ωραία προσπάθεια έφερε το παιχνίδι στα ίσα και στο 45΄ο Ρουμελιώτης  με σουτ πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-2 που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. 
Στο δεύτερο ημίχρονο κι οι δύο ομάδες προσπάθησαν για το καλύτερο αλλά...
η ομάδα μας ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 70΄με τον Κουλοχέρη και στο 81΄από ωραία εκτέλεση φάουλ του Τζάνου λίγο κάτω από την σέντρα έγινε το 1-4 μέσα σε τρελούς πανηγυρισμούς από τους παίκτες μας.
Η νίκη αυτή βελτίωσε την βαθμολογική θέση για την ομάδα μας που είχε και μία απώλεια με την κόκκινη κάρτα που δέχτηκε ο Κουλοχέρης στο 73΄.
Στο ίδιο λεπτό αποβλήθηκε και ο Σταθαράς από τον ΑΟ Αγίου Αθανασίου.
Καλή η διαιτησία των κ.κ. Δανιηλίδη, Πασχαλίδη και Μούρτικα..
Α.Ε.Λ. 
Λεοντής Αθ.(86΄Μίχος), Χαλιώτης, Μαίσογλου(84΄Νάνος), Ντόι (57′ Πόγκας), Μακ Κόλλιας, Ζάνιος (86΄Λαμπρόπουλος), Ρουμελιώτης Τζάνος, Παπασχόλης, Κουλοχέρης, Καρλατήρας.

Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει τον ΑΣ Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου το Σάββατο 10/11 και ώρα 15.00 στο γήπεδο Αγίου Νικολάου.

ΝΙΚΗ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ Κ14 (ΠΑΙΔΩΝ ) 5-1 ΤΟΝ ΑΟΦ ΛΗΛΑ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ
Νίκη 5-1 που συνοδεύτηκε με καλή εμφάνιση και  για την ομάδα Κ14 απέναντι στον ΑΟΦ Λήλα Βασιλικού.                                                                                                                                                    Τα γκολ για την ομάδα μας σημείωσαν οι Αρτσίτας (2),Κουβρούκης,Καπουρίτης και Μαρτσούκος Ν..                                                                                                                                        

ΕΡΓΟΜΕΤΡΙΚΑ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ
Τέλος από εργομετρικά τεστ  και πελματογράφημα πέρασαν οι αθλητές της Σχολής  και της Α.Ε.Λ. και τις επόμενες μέρες τα παιδιά αναμένεται να παραλάβουν τον πλήρη ατομικό φάκελο τους, με τα αποτελέσματα τα οποία θα μελετήσουν οι προπονητές τους, προκειμένου να βοηθήσουν και να βελτιώσουν τους αθλητές στα σημεία στα οποία υστερούν.