Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ-Καθαρή λύση

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, ο καθένας λέει τα δικά του και στο τέλος καταλήγουμε στα ίδια και τα ίδια.
Ας το ξεκαθαρίσουμε λοιπόν μια και καλή για να τελειώνουμε.
Με κανέναν δεν έχουμε συζητήσει το παραμικρό και αυτό δεν θα μπορούσε να γίνει, αφού εμείς με την διοίκηση δεν έχουμε ούτε καλημέρα. Επειδή στην διοίκηση είναι ο κ. Βαλάντης Μπλέτσας στον οποίο έχουμε εμπιστοσύνη, θα περιμένουμε τις εξελίξεις και θα του ζητήσουμε να ....
κάνει αυτό που πρέπει, αφού η ομάδα είναι στο κόκκινο και δύσκολα θα βρει κάποια λύση.
Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δοκίμασε τα πάντα με τους πάντες. Πέρασαν από το ΔΣ πρόσωπα τα οποία όχι μόνο δεν έφτασαν στον στόχο, αλλά απαξίωσαν πλήρως την ομάδα.
Δεν θα κάνουμε πάλι αναφορά στα όσα έγιναν τα τελευταία χρόνια. Ας κοιτάξουμε το αύριο.
Πρέπει να μείνουν στην ομάδα άνθρωποι οι οποίοι θα τρέξουν και οι οποίοι δεν θα περιμένουν βοήθεια από άλλους και αυτοί απλά θα διοικούν.
Θα πρέπει να γίνουν όλα από την αρχή. Να ξεκινήσει ο σχεδιασμός της ομάδας, να δοθούν αρμοδιότητες και φυσικά όσοι θα είναι στο ΔΣ της ομάδας να μην είναι απλά για να έχουν λόγο στις αποφάσεις.
Ας περάσει κι αυτό το Σαββατοκύριακο και μακάρι η ομάδα να επιστρέψει με νίκη και τους 3 βαθμούς και μετά υπάρχει ο χρόνος ώστε να δρομολογηθούν τα πάντα.
Αυτοί που λένε να φύγει το ΔΣ καλά θα κάνουν να έχουν και την λύση για την επόμενη μέρα.
Εμείς το ξεκαθαρίζουμε. Από την ομάδα θα πρέπει να φύγουν αυτοί που δεν προσφέρουν τίποτα, αφού δεν έδωσαν αυτά που δεσμεύτηκαν να δώσουν. 
Η πρότασή μας είναι σχεδόν γνωστή σε όλους και περιλαμβάνει τα πάντα.
Θα είναι μια μεταβατική περίοδος για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, ώστε να φτάσει η ομάδα στην τακτική Γενική Συνέλευση του Ιουνίου του 2019, χωρίς οικονομικά προβλήματα και με στόχο να παλέψει για την παραμονή στην κατηγορία.
Τα πράγματα δεν είναι εύκολα, αλλά είναι καλύτερα στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ να μπούνε οι βάσεις και να γίνει ένα νέο ξεκίνημα, ώστε η επόμενη 3ετία να οδηγήσει την ομάδα ήρεμα εκεί που της αξίζει.
Εμείς έχουμε έτοιμη την πρόταση και μπορούμε να προχωρήσουμε σε υλοποίηση της σε ελάχιστο χρόνο, αλλά αν βρεθεί κάποιος με καλύτερη πρόταση εμείς ούτε καν θα καταθέσουμε την δική μας.
Εμάς δεν μας αφορούν θέσεις στο ΔΣ της ομάδας και το ξεκαθαρίζουμε.