Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018

Θέμα στην ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ

Πολλά ακούγαμε τον τελευταίο καιρό, αλλά δεν θέλαμε να τα πιστέψουμε, αφού ξέραμε πως οι 11 του ΔΣ της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ και ο κ. Παπακωνσταντίνου φυσικά, ήθελαν να πάνε μέχρι την ώρα των εκλογών για νέο ΔΣ στην ΕΠΣΕ, χωρίς να δημιουργηθούν προβλήματα κλπ.
Φαίνεται όμως πως αυτό δεν είναι η πραγματικότητα. Πριν λίγο μιλώντας με παράγοντα του ποδοσφαίρου ο οποίος ξέρει πρόσωπα και πράγματα, μάθαμε πως ο κύριος.....
Γιώργος Ψαθάς έχει έτοιμη την παραίτησή του, από την θέση του προέδρου της ΕΠΣΕ, την οποία κατέχει μετά την παραίτηση Παπακωνσταντίνου.
Ο κύριος Ψαθάς σύμφωνα πάντα με τα όσα μας είπε ο παράγοντας, θα επικαλεσθεί πως δεν διαθέτει χρόνο, αφού είναι ήδη σε προεκλογική περίοδο ως δήμαρχος και υποψήφιος πάλι για τον Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων.
Αυτό είναι πραγματικά ένα θέμα και μάλιστα την ώρα που ο κύριος Ψαθάς ξέρει πως πρόεδρος στην ΕΠΣΕ δεν θα είναι και δεν ξέρουμε αν θα είναι και σε κάποιο ψηφοδέλτιο.
Μπορεί να βγούνε κάποιοι και να μας διαψεύσουν, αλλά θα εκτεθούν. Στο ψηφοδέλτιο του κυρίου Παπακωνσταντίνου σύμφωνα με δήλωσή του δεν θα είναι κανείς ο οποίος θα ασχοληθεί με την πολιτική. Άρα δεν θα είναι και ο κύριος Ψαθάς.
Πολλά από τα μέλη του ΔΣ είναι ενοχλημένα, αφού ο κύριος Ψαθάς δεν βοηθάει σε τίποτα την Ένωση και η οποία είναι στο αυτόματο. 
Ακόμη κι όταν θέλουν να ρωτήσουν κάτι, πρέπει να προσπαθήσουν πολύ για να επικοινωνήσουν μαζί του.