Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018

Το αύριο του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

Κούρασε πολύ το θέμα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και κάποια στιγμή πρέπει να τελειώσει.
Ας το πάρουμε όλοι απόφαση κι ας μιλήσουμε καθαρά. Μόνος του δεν μπορεί κανείς να βοηθήσει την ομάδα, όσο μάγκας κι αν είναι, όσα λεφτά κι αν έχει, όσο κι αν νομίζει πως είναι κάποιος και θα τον βοηθήσουν όλοι οι άλλοι.
Δεν θέλουμε να αναφερθούμε πάλι σε όλους αυτούς που πέρασαν από την ομάδα και κάποιοι την πλήρωσαν ακριβά. τα έχουμε γράψει όλα αυτά και δικαιωθήκαμε.
Υπάρχει λύση για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και στην οποία ....
χωράνε ΟΛΟΙ, γιατί ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ανήκει σε όλους.
Δεν ξέρουμε τι θα κάνει ο κ. Μίλερ και ο κ. Κακαβάς. Ξέρουμε πως η συμφωνία που είχαν κάνει δεν τηρήθηκε. Το ποιος δεν την τήρησε μπορούμε να το υποθέσουμε, αλλά η ουσία δεν αλλάζει.
Εμείς λέμε να μείνει στο ΔΣ όποιος μπορεί να προσφέρει στην ομάδα και τα πάντα να είναι στο φως.
Ψάχνουμε τώρα να βρούμε ποιος έφερε τον Μίλερ!!! Αυτός που έφερε και όλους τους προηγούμενους. Η Γενική Συνέλευση πήρε τις αποφάσεις της και όσοι κάθε φορά συμμετέχουν σ΄ αυτή, ας αναλάβουν και τις ευθύνες τους.
Πονάει αυτό, αλλά είναι η μοναδική αλήθεια.
Έχουν όλοι ευθύνες.
Εμείς λέμε ΝΑΙ σε όλους.
Ναι στον Μίλλερ, ναι στον Τόλια, ναι σε όποιον έρχεται και λέει θα βάλω αυτά.
Αν 5 παράγοντες φέρουν στην ομάδα από 50.000 ευρώ η ομάδα σε λίγα χρόνια θα είναι ΠΑΕ.
Κυνήγησαν τον κ. Τόλια από την Γενική Συνέλευση. Γιατί;
Έλεγε πως θα βάλει 80.000 ευρώ και "τον έστειλαν" γιατί είχαν δεσμευτεί οι κύριοι Μίλλερ και Κακαβάς πως θα βάζουν μία ο ένας μία ο άλλος και τα άλλα μέλη θα έτρεχαν για χορηγίες και άλλα.
Λάθος επιλογές κύριοι και σ΄ αυτό ευθύνη έχουν όλοι και φυσικά όσοι ψήφισαν.
Ο κύριος Τόλιας έβαλε λεφτά στην ομάδα, αλλά κουβαλάει στην πλάτη του, την ιστορία Κοτσάτου, ο οποίος δεν ήταν εντάξει και λίγη  ξέρουν πως ο κ. Τόλιας πλήρωσε ακριβά και πληρώνει ακόμη το θέμα Κοτσάτου.
Ξέρουν όλοι, ακόμη και τα παπαγαλάκια πως από την τσέπη του ο κ. Τόλιας έβαλε περισσότερα από όσα έβαλαν όλοι μαζί κάποιοι άλλοι σωτήρες.
Θέλετε αλήθειες;
Αν ο Βαλάντης Μπλέτσας είχε τον Τόλια δίπλα του και όχι κάποιους οι οποίοι κάνουν την δουλειά τους στο όνομα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, σήμερα θα ήταν όλα διαφορετικά.
Ο κάθε παράγοντας έχει τις ιδιαιτερότητές του και θα πρέπει αυτοί που έχουν και γνώσεις ποδοσφαίρου, να συνθέτουν και όχι να αποκλείουν.
Τώρα φτάσαμε στο τέλος.
Η δική μας πρόταση είναι καθαρή και δεν θα την αναλύσουμε πάλι.
Στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ χωράνε ΟΛΟΙ.