Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018

Γιάννης Παπακωνσταντίνου σε συνέντευξή του στον Κώστα Λαγό...

Κώστας Λαγός: 
 -Ποιες είναι οι σχέσεις σου με τον Γιώργο Ψαθά;

Γιάννης Παπακωνσταντίνου: 
Οι σχέσεις μου με τον Γιώργο Ψαθά είναι αδερφικές. Ο Γιώργος είναι συμμαθητής μου και έχουμε μεγαλώσει μαζί. Επειδή λένε διάφορα δεξιά-αριστερά, θέλω να πω ...

ότι ο Γιώργος μου ζήτησε να μπει πρόεδρος στην ‘Ένωση’ για να τιμήσει εμένα ώσπου να επανέλθω και τον ευχαριστώ γι’ αυτό. Δεν ξέρω γιατί λένε μερικοί ότι είμαστε τσακωμένοι. Δεν έχω κανένα καβγά μαζί του. Μπορεί να έχουμε διαφορετικές απόψεις ως άνθρωποι, αλλά μέχρι εκεί. Ο Γιώργος δηλώνει πολιτικός, του αρέσει το ποδόσφαιρο πολύ και συνεχίζει να δίνει προτεραιότητα στη δημαρχία και απ’ ότι μου ‘χει πει θα συνεχίσει εκεί. Και ελπίζω να τα πάει καλά, γιατί το αξίζει και το αγαπάει αυτό που κάνει. 

Το σχόλιο του apopsignomi:  
Αγαπητέ κύριε Παπακωνσταντίνου, παράγοντας είσαστε και δίνετε τα πάντα για το ποδόσφαιρο, επειδή το αγαπάτε. Τι πάθατε και προσπαθείτε να γίνεται και ζογκλέρ; Στο τεντωμένο συρματόσχοινο κανείς δεν μπορεί να ισορροπήσει εκτός κι αν είναι ζογκλέρ. Είσθε; Εμείς όχι πρόεδρε και δεν μπορούμε να γράφουμε ψέματα για να κρατάμε ισορροπίες. Αυτές της ισορροπίες τις πληρώσατε και μάλιστα ακριβά. Οι συνεργάτες σας στην ΕΠΣΕ και αυτοί που σας αγαπάνε πραγματικά το ξέρουν, αλλά δεν θέλουν και να σας πληγώνουν. Την καλησπέρα μας.