Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ

Εύκολα βγάζουν κάποιοι συμπεράσματα και λένε διάφορα, αλλά να ξέρουν πως το πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας τελειώνει τον Μάιο και πάντως όχι τον Νοέμβριο.
Θα θυμίσουμε την περιπέτεια του ΑΠΟΛΛΩΝΑ της ΕΡΕΤΡΙΑΣ ο οποίος είχε πάρει 11 βαθμούς διαφορά από τον ΛΗΛΑ και πήρε το πρωτάθλημα με την ψυχή στο στόμα.
Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ μπορεί να μην ξεκίνησε καλά, αλλά δημιουργεί μια ομάδα η οποία έχει βάθος και στην συνέχεια θα δώσει τα γκάζια της. 
Δεν μας ενοχλούν καθόλου τα σχόλια που ακούμε, ούτε και τα όσα....
ωραία λένε κάποιοι εναντίον μας, σχετικά με τον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ και τον ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ.
Εμείς έχουμε τεράστια υπομονή και δεν θα τους κατηγορήσουμε. Ελπίζουμε πάντως στο τέλος, αυτοί να βρούνε την δύναμη να μας πούνε πως είχαμε δύναμη, γιατί κάποιοι άλλοι αυτό δεν το έκαναν και τ΄ αποτελέσματα είναι γνωστά σε όλους.
Εμείς δεν μπαίνουμε στην διαδικασία για να μετρήσουμε πόσες μπαλιές άλλαξε η μία ομάδα και η άλλη, ούτε το γιατί η ομάδα έπαιξε για ένα ημίχρονο. Δεν είναι στο αντικείμενό μας αυτό.
Η άποψή μας είναι η ίδια. Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ θα πάρει μπροστά και θα μας δικαιώσει, γιατί απλά αυτή η ομάδα τα έχει όλα και μόλις ξεκινήσει δεν θα έχει τα γνωστά μπρος πίσω.
Η διοίκηση Στούπα έχει τεράστια εμπειρία και ξέρει τι κάνει.
Αυτό σημαίνει πως θα κάνει κι ότι χρειασθεί, αν χρειασθεί.