Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο.
- Ταξίδεψε πρωί πρωί ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ για Σαντορίνη, αλλά δεν πήγε με Γερμανική φρεγάτα, ούτε είχε μαζί του φιστίκια, φουντούνια και άλλα σχετικά. Κανονικά με το καράβι ταξίδεψε και σήμερα θα διανυκτερεύσει εκεί ώστε αύριο στις 12:00 το μεσημέρι να είναι πανέτοιμος, για να αντιμετωπίσει την ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ.
- Η ΕΡΕΤΡΙΑ δεν ταξίδεψε, αφού αύριο στις 15:00 θα υποδεχθεί τον ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟ στο Ενωσιακό. Ακούσαμε κάτι και πραγματικά μας ενόχλησε. Ακούσαμε να λένε πως....
η ΕΡΕΤΡΙΑ έχει το μυαλό της στον αγώνα της Τετάρτης με αντίπαλο τον ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟ για το Κύπελλο Εύβοιας. Αν αυτό αληθεύει, τότε κάποιοι θα πρέπει να πάνε για ψάρεμα.
- Στα μέσα Νοεμβρίου φτάσαμε και οι διοικούντες τον ΛΗΛΑ, αποφάσισαν να κάνουν ένα δώρο χωρίς αξία στα παιδιά του Λυκείου του Βασιλικού. Μοίρασαν εισιτήρια διαρκείας με την ένδειξη ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΤΙΚΟ. Καλά πότε πλήρωναν οι μαθητές εισιτήριο και τους δώσατε αυτό το διαφημιστικό; Κακώς σας επέτρεψε ο Λυκειάρχης και δεν μάθαμε αν το κάνατε και σε άλλα σχολεία. Προφανώς το έκανε καλόπιστα και ίσως να μην είδε πως ήταν μια διαφήμιση ενός φροντιστηρίου.
Κυρίες και κύριοι του ΛΗΛΑ με την πονηράδα σας εκθέσατε τον άνθρωπο και δεν θα έπρεπε.
- Τι συμβαίνει; Έγινε κατολίσθηση; Έπεσε κανένας βράχος; Τοποθετούν κερκίδες στο γήπεδο του Πάρκου Λαού; Το ρωτάμε γιατί μας τηλεφωνούν και μας ρωτούν αν για να δούνε τον αγώνα της Κυριακής ΑΕΚ ΧΑΛΚ. - ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ  θα πρέπει να προμηθευτούν από σήμερα εισιτήρια ή θα βρούνε και την Κυριακή!!! Λέτε να ξέρουν κάτι; Δεν ξέρω αν θα πάρουν θέση εκεί και οι ραδιοφωνατζήδες για να καλύψουν ένα γεγονός για το οποίο εμείς δεν έχουμε ιδέα!!!!
- Δύσκολες αποστολές έχει ο διαιτητής κύριος Βαλάντης Βρακάς αυτό το Σαββατοκύριακο Το Σάββατο σφυρίζει στο ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ- ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ με τους Νέγρη και Κοντογιαννίδη και την Κυριακή πάει Ιστιαία για να σφυρίξει στο ΑΙΔΗΨΟΣ - ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ με τους Παυλάτο και Σέρρα. Δύσκολες αποστολές κύριε Βρακά γι΄ αυτό το Σάββατο πέρνα από τον ΑΓΙΟ ΙΩΑΝΝΗ Βασιλικού που τον έχεις και δίπλα σου, ν΄ ανάψεις ένα κεράκι ή από τον ΑΓΙΟ ΝΕΚΤΑΡΙΟ επίσης στο Βασιλικό και την Κυριακή προσκύνημα στον Άγιο Ιωάννη στο Προκόπι και να τιμήσεις και τα σουβλάκια στου Κουτσουφλάκη.
- Δύσκολες αποστολές και για τον κύριο Στέλιο Φώτη ο οποίος το Σάββατο σφυρίζει ΚΑΣΤΕΛΛΑ - ΔΡΟΣΙΑ με τους Δάλλα και Σπανό, ενώ την Κυριακή σφυρίζει το ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ - ΑΡΤΑΚΗ με τους Δελχά και Παππά. Ο κύριος Φώτης είναι έμπειρος και θα τα καταφέρει και θα έχει δίπλα του και καλούς βοηθούς.
- Λάμπρου Γιώργος, Κωνστάντιος Κώστας και Βασίλης Βελέντζας στον αγώνα ΚΑΛΟΧΩΡΙ / ΠΑΝΤΕΙΧΙ - ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ. Φαίνεται πως η Επιτροπή Διαιτησίας είχε στα SOS αυτόν τον αγώνα. Απλά να ευχηθούμε στους διαιτητές καλή επιτυχία.
- Μια που γράφουμε για τους διαιτητές, έχουμε και μία απορία. Η επιτροπή διαιτησίας δεν ορίζει τον κ. Μητρολιό Γιάννη σε αγώνες Α΄ Κατηγορίας και μάλιστα την ώρα που ορίζει διαιτητές οι οποίοι δίνουν δικαιώματα και μάλιστα πολλές φορές. Είναι στην μαύρη λίστα για κάτι ο Μητρολιός ή απλά δεν είναι αρεστός; Αυτό το Σαββατοκύριακο η επιτροπή θα διαπιστώσει πως κανείς δεν τρώει κουτόχορτο.