Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018

Καλησπέρα σας κύριοι

Δεν διαμαρτυρήθηκα ποτέ και σε κανέναν για τα όσα μου έσερναν και με σέρνουν ο κύριος Ψαθάς και τα φιλαράκια του, όψιμα και πρώιμα.
Δεν πήγα ποτέ στον κύριο Παπακωνσταντίνου ή τον κύριο Πίσχινα να τους πω να παρέμβουν για να με καλύψουν ή να με προστατέψουν.
Αντιμετώπισα μόνος μου τα πάντα και τους πάντες και κανείς δεν μπορεί να πει κάτι.
Δεν θα καταπιώ αμάσητο αυτό που το κάθε μέλος....
του ΔΣ της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ θέλει να περάσει και φυσικά δεν θα το αφήσω  ασχολίαστο.
Με ξεπερνάει το ότι ο κύριος Παπακωνσταντίνου είναι φίλος και μάλιστα αδελφικός φίλος, με τον κύριο Γιώργο Ψαθά!!!! Δεν μ΄ ενδιαφέρει καθόλου το τι λέει ο καθένας και δεν θα έμπαινα στο να σχολιάσω αυτή την δήλωση Παπακωνσταντίνου, αν ο πρόεδρος δεν πήγαινε να δώσει απάντηση και να λέει πως δεν λένε την αλήθεια τα δημοσιεύματα που κάνουν αναφορά στις σχέσεις Παπακωνσταντίνου - Ψαθά.
Αγαπητέ πρόεδρε, για τις σχέσεις Ψαθά - Παπακωνσταντίνου και Ψαθά - Μελών ΔΣ της ΕΠΣΕ, αφήστε να τις ξέρουμε, όπως τις ξέρουν πολλοί.
Στο κάτω κάτω εμείς το έχουμε γράψει πολλές φορές. Όταν κάποιος έχει τέτοιους φίλους, τι τους θέλει τους εχθρούς;
Κύριοι εμείς θα γράφουμε δημόσια τις απόψεις μας, χωρίς φόβο και ας συνεχίσουν "οι φίλοι" του κυρίου Ψαθά και ο ίδιος να λένε αυτά που θέλουν στις παρέες τους.
Με τον Θεό δεν θα τα βάλουμε. Ας τους κρίνει όλους ο Θεός.
Εμείς θα απαντάμε όταν προσπαθούν να μας διαψεύσουν.
Όσο για το αν αλλάζουμε στάση, δηλώνουμε καθαρά ΟΧΙ.
Στηρίζουμε ΦΑΝΕΡΑ το ψηφοδέλτιο Παπακωνσταντίνου, Πίσχινα, Παπαδάκη, Ρέτσα και των άλλων κυρίων ότι κι αν γίνει, μέχρι να μας ζητήσουν να μην τους στηρίξουμε.
Όταν αυτό θα συμβεί, τότε θα δούμε κι εμείς τι θα κάνουμε.
Ευχόμαστε αυτό το ψηφοδέλτιο να είναι όπως ακριβώς λένε πως θα είναι.
Ξέρουμε λεπτομέρειες, αλλά δεν θα μπούμε σ΄ αυτές.