Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλημέρα.
- Ας αφιερώσουμε την ΚΑΛΗΜΕΡΑ στην ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ αφού ένα σχόλιο χθες ήταν αρκετό για να στενοχωρηθούν άνθρωποι τους οποίους και σε εκτίμηση έχουμε και στους οποίους πιστεύουμε. Κύριοι, δεν αλλάζει η θέση μας για την ΕΠΣΕ, για τα μέλη του ΔΣ, αλλά και για το προσωπικό. Αν αλλάξει δεν θα έχουμε κανέναν λόγο να μην το γράψουμε, αφού εμείς όλα αυτά τα χρόνια δεν γίναμε ποτέ διπρόσωποι. Εμείς δεν γράφουμε άλλα και από πίσω λέμε άλλα. Αυτό το κάνουν "οι φίλοι" του Παπακωνσταντίνου, του Πίσχινα, του Παπαδάκη, του Ρέτσα, του Αλαφάκη και....
των άλλων μελών του ΔΣ. Εμείς ξέρουμε να σεβόμαστε. 
Πάμε τώρα στο θέμα.
Πριν περίπου 9 μήνες παραιτήθηκε ο κύριος Παπακωνσταντίνου από την θέση του προέδρου, αφού αυτό "έστησε" το καθεστώς ΣΥΡΙΑ - ΑΝΕΛ για να στηριχθούν οι εξυγιαντές της ΕΠΟ. 
Τότε και παρά το ότι δεν το ήθελαν οι περισσότεροι όρισαν τον κύριο Ψαθά αντικαταστάτη του, αφού ο ίδιος το ήθελε πολύ, αλλά είχε δηλώσει πως "ο Γιάννης και τα παιδιά θα διοικούσαν", αφού ο ίδιος με τις υποχρεώσεις που είχε στον δήμο δεν προλάβαινε.
Ο κ. Ψαθάς εκτός από τις συνεδριάσεις του ΔΣ και τις απονομές και τις εκδηλώσεις, δεν είχε μέχρι σήμερα επαφές με την ΕΠΣΕ και αυτό το ξέρουν και οι κότες.
Τώρα όμως υπάρχει θέμα και μάλιστα τεράστιο. Είναι και θέμα ηθικής για τα μέλη του ΔΣ της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ και θα πρέπει να αντιμετωπισθεί.
Το συζητούν πλέον και παράγοντες του ποδοσφαίρου, αλλά και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Ο κ. Ψαθάς είναι και πάλι υποψήφιος Δήμαρχος και όπως έχουν δηλώσει πολλές φορές οι κύριοι Παπακωνσταντίνου και Πίσχινας το ποδόσφαιρο της Εύβοιας θα μείνει μακριά από την πολιτική. 
Κύριοι καθαρές κουβέντες. 
Όταν κάποιος είναι υποψήφιος δήμαρχος χρησιμοποιεί κάθε μέσον για να πετύχει την εκλογή του.
Αυτό συμβαίνει λοιπόν τώρα και δεν θα γράψουμε λεπτομέρειες, αφού αυτές τις γνωρίζουν άπαντες.
Δεν είναι σωστό να προσπαθούμε να κουκουλώσουμε τα δεδομένα.
Εμείς χτυπήματα κάτω από την μέση δεν θα κάνουμε. Αυτά τα κάνουν άλλοι στους πολιτικούς τους αντιπάλους. Αυτό όμως το ΔΣ της ΕΠΣΕ δεν πρέπει να το δεχθεί και μάλιστα σε μια περίοδο κατά την οποία δεν υπάρχουν μόνο οι εκλογές στην ΕΠΣΕ αλλά και οι δημοτικές εκλογές.
Ο κύριος Ψαθάς είναι πολιτικό πρόσωπο και ως τέτοιο, θα πρέπει κι εμείς πιστεύουμε πως θα το κάνει, να μείνει μακριά από την ΕΠΣΕ, γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα έχουν δίκιο οι ομάδες, όταν θα μιλούν για αδικίες και τα σχετικά. 
Η παραίτηση του κυρίου Ψαθά είναι μονόδρομος κι επειδή έχουμε τις πληροφορίες μας, θα την καταθέσει σύντομα, για να μην έχει και θέματα στον αγώνα του για τον δήμο.
Σταματάμε εδώ, αλλά το θέμα δεν το ξεχνάμε. Η πολιτική, πολιτική και το ποδόσφαιρο, ποδόσφαιρο.