Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018

Καλημέρα

Φίλες και  αναγνώστες καλή σας μέρα.
- Εμείς είμαστε εδώ και στέλνουμε το δικό μας μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση. Αυτοί που σήμερα κραυγάζουν για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ έχουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης και απλά τους βολεύει η κατάσταση. Τους φταίνε όλοι οι άλλοι αλλά αυτοί σε τίποτα. Έχει η ομάδα προπονητή, αλλά αυτοί θέλουν τον δικό τους!!!! Το σήριαλ πρέπει να τελειώσει εδώ. Αν δεν τελειώσει, τότε να ευχηθούμε στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ "να μεγαλώσει τα βυζιά του, ώστε να προσφέρει γαλατάκι σε περισσότερους".

- Στην Ερέτρια το πιστεύουν. Θα βρούνε τον βηματισμό τους και....
θα πάνε καλύτερα στην συνέχεια. Η αισιοδοξία είναι καλό να υπάρχει, αλλά από μόνη της δεν φτάνει. Η ΕΡΕΤΡΙΑ δεν έχει έδρα κυριολεκτικά. Παίζει στο Ενωσιακό και στο γήπεδό της δεν θα επιστρέψει πριν τα Χριστούγεννα. Παίζει χωρίς φιλάθλους, αφού οι Ερετριανοί δεν δείχνουν κανένα ενδιαφέρον.

- Παίζει ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ με το ΑΙΓΑΛΕΩ και δεν κόβει ούτε 140 εισιτήρια. μήπως πρέπει να παίξει με την ΜΠΑΡΤΣΑ; Μήπως ο κ. Μίλερ πρέπει να φέρει την ΜΠΑΓΕΡΝ; 

- Ενοχλεί κάποιους η υποψηφιότητα Παπακωνσταντίνου; Γιατί άραγε; Κύριοι ο πρόεδρος θα είναι και πάλι υποψήφιος για την ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ τον κώλο σας κάτω να χτυπάτε. Εσείς προσπαθήστε να του κλείσετε τον δρόμο με άλλους τρόπους και θα δείτε την αντίδραση των παραγόντων του ποδοσφαίρου της Εύβοιας.

- Ο ΜΙΑΟΥΛΗΣ ΦΥΛΛΩΝ μπορεί να μην έχει πάρει ούτε βαθμό μέχρι σήμερα στο πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας, αλλά δεν θ΄ αντιμετωπίσει κίνδυνο υποβιβασμού. Θα πάρει μπροστά και θα μαζέψει τους βαθμούς που θα χρειασθούν.

- Ο ΕΥΒΟΪΚΟΣ Αγίου Νικολάου είναι πρώτος έχοντας την καλύτερη επίθεση με 12 γκολ και την καλύτερη άμυνα αφού έχει δεχθεί 2. Τώρα θ΄ αντιμετωπίσει την ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ η οποία έχει 9 βαθμούς και έχει πετύχει 9 γκολ και έχει δεχθεί 5. Θα έχει πολύ ενδιαφέρον αυτός ο αγώνας και θα δούμε αν τελικά η εμπειρία μπορεί να κερδίσει τους νέους της ΑΕΛ.

- Στον Βόρειο όμιλο η ΕΝΩΣΗ ΙΣΤΙΑΙΑΣ θέλει να επιστρέψει στην Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ και είναι πρώτη με 12 βαθμούς, ενώ έχει πετύχει 14 γκολ και έχει δεχθεί 5, αλλά έχει συγκάτοικο την ΔΟΞΑ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ η οποία έχει πετύχει 9 γκολ και έχει δεχθεί μόλις 1 γκολ.

- Τι λέει ο κ.  Γιάννης Παπακωνσταντίνου πάντα;" Όσοι έχουν σχέση με την πολιτική σε όλες τις βαθμίδες και είναι και στο χώρο του ποδοσφαίρου, τα έχουν κάνει μαντάρα!!!! Η ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ δεν πρέπει να μπλέκει την πολιτική με το ποδόσφαιρο και στις εκλογές θα το κάνουμε πράξη".