Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες.
- Τι είδος κωλοτούμπας είναι όταν "στολίζεις" με διάφορα κάποιον κύριο για ένα περίπου χρόνο και όταν δηλώνει πως θα είναι στο ψηφοδέλτιο "του χορηγού σου" να λες πόσο....
καλός και δυνατός είναι;
Γιώργο δεν ξέραμε πως έχεις και μεγάλη εκλογική πελατεία!!!!
- Έρχεται κι άλλη αποχώρηση  από την παράταξη του κυρίου Παγώνη και ο Δήμαρχος μάλλον θα ζητήσει "την βοήθεια του κοινού"!!!!! Από το Βασιλικό αυτή την φορά το χτύπημα και για μας που ζούμε στην περιοχή, αυτή η αποχώρηση ήταν αναμενόμενη.
- Πολύ δυνατό ψηφοδέλτιο θα έχει η κυρία Τζοβάννα Γκόγκου και όλα δείχνουν πως μέχρι τον Μάιο αν καταφέρει να παρουσιάσει το πρόγραμμά της ολοκληρωμένο, θα πάει πολύ καλά. Λέτε να έχουμε στους δήμους τις Εύβοιας πολλές γυναίκες δημάρχους;
- Το Σαββατοκύριακο έχει πολλά δυνατά παιχνίδια σε όλες τις κατηγορίες της Εύβοιας και σίγουρα θα έχουμε και δυνατές μονομαχίες στους αγωνιστικούς χώρους. Ξεχωρίζει και το ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ - ΕΥΒΟΪΚΟΣ στο Μπούρτζι.
- Εμείς συνεχίζουμε και δεν μας πτοεί το ότι κάποιοι "χτυπούν" από παντού. Καλοδεχούμενα τα χτυπήματα, αλλά να ξέρουν πως από τέτοια ξέρουμε κι εμείς και μπορούμε να τα επιστρέψουμε και μάλιστα συστημένα.