Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019

Α.Ε.Λ. – ΑΟ ΜΙΑΟΥΛΗΣ ΦΥΛΛΩΝ 0-2

Δεν συνέχισε τα θετικά αποτελέσματα η ομάδα μας και ύστερα από έξι σερί νίκες γνώρισε την ήττα με 2-0 από τον ΑΟ Μιαούλη Φύλλων.
Το γρήγορο αυτογκόλ στο 6΄από τον Χαλιώτη και ο βαρύς  αγωνιστικός χώρος που βοήθησε  την δυνατή ομάδα των Φύλλων επηρέασε  την ομάδα μας που πραγματοποίησε την χειρότερη εμφάνιση μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα.  
Σε ένα μοιρασμένο από φάσεις πρώτο ημίχρονο η ομάδα του ΑΟ Μιαούλη Φύλλων  βρέθηκε να σημειώνει και δεύτερο γρήγορο γκολ στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ....
στο 49΄από αδράνεια της άμυνας επωφελήθηκε ο Πόγκας και έκανε το 0-2.
Στο αμέσως επόμενο λεπτό η ομάδα μας είχε δοκάρι σε κεφαλιά του Κουλοχέρη και δεν μπόρεσε  έτσι να ξαναμπεί στο παιχνίδι.
Η συνέχεια ήταν για την ομάδα των Φύλλων που θα μπορούσε να σημειώσει και άλλα γκολ αλλά στην τελική προσπάθεια δεν μπόρεσαν να αυξήσουν το σκορ που βρήκε το τελικό σφύριγμα τους φιλοξενούμενους να πανηγυρίζουν την νίκη τους και τους παίκτες μας στεναχωρημένους για την ήττα και την άσχημη εμφάνιση. 
Καλή η διαιτησία των κ.κ. Κασομούλη, Σπανού και Παππά.
ΑΕΛ: Μίχος, Μαϊσογλου, Μακ Κόλλιας (35΄Παπασχόλης), Καρλατήρας, Πόγκας (59΄Μπασούκος),  Τζάνος, Μικράκης, Χαλιώτης, Παπαγεωργίου (77΄Λαμπρόπουλος), Ρουμελιώτης, Κουλοχέρης (67΄Νάνος).

Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει τον ΑΣ Ερμήλιος την Κυριακή  3/2  και ώρα 15.00 στο γήπεδο Δροσιάς.