Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλημέρα και καλή εβδομάδα.
- Είχαμε τελικά αστραπές στα πρωταθλήματα της Εύβοιας και αυτό είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου. Είχαμε όμως και μία αναβολή αγώνα, αφού το γήπεδο της Ιστιαίας μόνο για ποδόσφαιρο δεν ήταν. Έτσι ο αγώνας ΩΡΕΟΙ - ΗΡΑΚΛΗΣ θα ορισθεί από την ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ σε κάποια άλλη ημερομηνία.

- Άστραψε ο ΛΗΛΑΣ μέσα στο Αυλωνάρι, αφού κέρδισε με 0 - 1 και έτσι ....
έφτασε στους 22 βαθμούς, ξεπερνώντας το φράγμα των 20 και απομακρύνθηκε από την ουρά. Το ΑΥΛΩΝΑΡΙ δύσκολα βρίσκει δρόμο προς τα δίχτυα και αυτό το πληρώνει.

- Άστραψε και ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ αφού κέρδισε εκτός έδρας το ΚΑΛΟΧΩΡΙ / ΠΑΝΤΕΙΧΙ και φυσικά κρατάει καλά την 3η θέση στον βαθμολογικό πίνακα, ενώ το ΚΑΛΟΧΩΡΙ / ΠΑΝΤΕΙΧΙ πρέπει να τρέξει γενικώς αν θέλει να παραμείνει στην κατηγορία.

- Ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ πέρασε από την ΑΙΔΗΨΟ έστω και δύσκολα και κρατάει καλά την 1η θέση στον βαθμολογικό πίνακα, ενώ η ΑΙΔΗΨΟΣ βρέθηκε στην 7η θέση και αρχίζει ν΄ ανησυχεί.

- ΒΑΤΩΝΤΑΣ και ΣΚΕΠΑΣΤΗ πήραν από 1 βαθμό αφού ο αγώνας έληξε 2 - 2 και θα συνεχίσουν να δίνουν την μάχη για να κρατηθούν πάνω από την ζώνη υποβιβασμού.

- Αστραπές είχαμε και στην Παραλία αφού οι γηπεδούχοι κέρδισαν τον πρωτοπόρο ΕΥΒΟΪΚΟ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ με 3 - 1 και του έκοψαν την φόρα που είχε πάρει.

- Τα ΛΟΥΚΙΣΙΑ κέρδισαν με 1 - 2 εκτός έδρας τον ΑΓΙΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ο οποίος με την ήττα αυτή έμεινε κοντά στην ζώνη υποβιβασμού.

- Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια λέει ο λαός και κάποιοι δεν λένε να σταματήσουν τα παρατράγουδα και να μην φτάνουν σε κακίες. Κυρίες και κύριοι, όποιος θέλει μπορεί να είναι υποψήφιος στις εκλογές της ΕΠΣΕ και να διεκδικήσει την ψήφο των Σωματείων. Όταν δεν το κάνει, γιατί δεν θα βρει ούτε την ψήφο του, να μην θέλει να εκδικηθεί με άλλους τρόπους, αυτούς που έχουν την εκτίμηση και την ψήφο των παραγόντων. Ας κάνουν ότι θέλουν για να δείξουν την ζήλια και την κακία τους. Εμείς θα σας τους παρουσιάσουμε με τα ονοματάκια τους αν και τους ξέρετε.

- Στο Εργαστήρι Καλλιτεχνικής Παιδείας στο Βασιλικό συναντήθηκαν το απόγευμα της Κυριακής φορείς και σύλλογοι, ώστε να καταθέσουν τις προτάσεις τους για το καθιερωμένο πλέον φεστιβάλ "στις όχθες του Λήλαντος". Ακούσθηκαν πολλά και θα συνεχίσουν να συζητούν ώστε το φεστιβάλ αυτό και να συνεχισθεί και να συμμετέχουν ΟΛΟΙ.

- Τι έγινε κυρίες και κύριοι; Ανησύχησαν κάποιοι υποψήφιοι και άρχισαν τις επιθέσεις; Δεν αλλάζουμε τις απόψεις μας και δεν θα χαλάσουμε τον σχεδιασμό μας. Στους Δήμους Χαλκιδέων και Διρφύων Μεσσαπίων έχουμε ρίξει το βάρος και θα πάμε με φουλ τις μηχανές μέχρι το τέλος.  Μαθαίνουμε πολλά τα οποία δεν τα γνωρίζαμε και κάποιοι θα βρεθούν μπροστά σε εκπλήξεις.