Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο.
- Αυτές τις μέρες πρώτο θέμα οι εκλογές στην ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ και όλα όσα "μαγείρεψαν" αυτοί οι οποίοι εδώ και πολλά χρόνια, προσπαθούν με κάθε τρόπο και μέσον να εκδηλώσουν την κακία τους απέναντι κυρίως στον Γιάννη Παπακωνσταντίνου, αλλά και στους συνεργάτες του. Θα ήταν θεμιτό να θελήσουν να διοικήσουν την ΕΠΣ Εύβοιας, αλλά αυτό ούτε το μπορούν, ούτε και "θα τους κάτσει". Θέλουν απλά να ψοφίσει η κατσίκα του γείτονα. Να κάνουν κακό στον Παπακωνσταντίνου δηλαδή. Δοκίμασαν πολλούς τρόπους, αλλά μέχρι τώρα κανείς δεν τους....
βγήκε και δεν θα τους βγει κι αυτή την φορά. Ο λόγος είναι απλός.
Ο Γιάννης Παπακωνσταντίνου έχει πολλούς πραγματικούς φίλους.
Δεν μιλάμε γι΄ αυτούς που παριστάνουν τον φίλο, αλλά γι΄ αυτούς που τους αδικεί και αυτοί τον στηρίζουν. Δεν θέλουμε ν΄ αναφερθούμε σε πρόσωπα και καταστάσεις σήμερα. Θα το κάνουμε μετά τις εκλογές, γιατί ενώ ξέρουν τα πάντα ΟΛΟΙ, κάνουν πως δεν ξέρουν τίποτα.
Οι πραγματικοί φίλοι του Παπακωνσταντίνου, δεν θέλουν εξυπηρετήσεις και δεν ζητούν κάτι από αυτόν. Άλλοι είναι αυτοί που ζητούν μια θεσούλα δίπλα του, άλλοι είναι αυτοί που θέλουν μια πρόσκληση, άλλοι είναι αυτοί οι οποίοι θέλουν να πηγαίνουν παρατηρητές, άλλοι είναι αυτοί που θέλουν "καλές διαιτησίες" κλπ.
Μια δήλωση του κυρίου Γιώργου Στούπα τα λέει ΟΛΑ, αρκεί κάποιος να την μελετήσει. Θα αναρτηθεί σε λίγο και στο apopsignomi και σας παρακαλούμε να την έχετε μπροστά σας και μετά τις εκλογές.
Να το ξεκαθαρίσουμε λοιπόν.
Ο Γιάννης Παπακωνσταντίνου θα είναι ο νικητής. Όχι απλά των εκλογών, αλλά νικητής απέναντι στους ανθρώπους που θέλουν να τον εκδικηθούν, γιατί δεν τους έκανε τις χάρες που ήθελαν.
Θα είναι νικητής γιατί από τα περίπου 90 σωματεία που θα πάνε να ψηφίσουν την Δευτέρα τα περισσότερα θα βάλουν σταυρό προτίμησης στον Γιάννη Παπακωνσταντίνου. Ακόμη κι αυτοί που έχουν κάποια παράπονα, θα τον στηρίξουν γιατί το αξίζει και γιατί πρέπει να δώσουν την απάντηση στους συκοφάντες, στους εξυγιαντές και σ΄ αυτούς που έστησαν τις σκευωρίες εναντίον του.
Τι σημασία έχει αν ο Γιάννης Παπακωνσταντίνου πάρει 45 ή 55 ή 85 σταυρούς προτίμησης; Σημασία έχει πως κανείς δεν βρήκε την δύναμη να κατεβάσει ψηφοδέλτιο απέναντι στο ψηφοδέλτιο Παπακωνσταντίνου. Προσπαθούν κάποιοι, χρόνια τώρα, να του βάλουν τρικλοποδιές και κάθε φορά σπάνε τα μούτρα τους. Το επιχείρησαν κι αυτοί την φορά.
Η απάντηση των παραγόντων των σωματείων θα είναι πάλι ίδια, πάλι δυνατή, πάλι καθαρή.
Θα δώσουν καθαρή εντολή στον Παπακωνσταντίνου και σε κάποιους άλλους θα δώσουν μια ευχή. Να τους έχει καλά ο Θεός, ώστε τα επόμενα 4 χρόνια να δουλέψουν και να μπορέσουν να ετοιμάσουν ένα ψηφοδέλτιο απέναντι στο ψηφοδέλτιο Παπακωνσταντίνου για τον Φεβρουάριο του 2023.
Αλήθεια έχουμε μια απορία. Γιατί αυτοί που δεν γουστάρουν τον Παπακωνσταντίνου, δεν βγαίνουν να το πούνε δυνατά και καθαρά; Γιατί άραγε δεν στηρίζουν φανερά τον υποψήφιο κύριο Μασουρίδη;
Δεν έχουμε τίποτα με τον άνθρωπο, αλλά ως παράγοντας έχει καταφέρει να μην έχει ομάδα στα πρωταθλήματα της Εύβοιας, αλλά θέλει να διοικήσει το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο!!!! 
Φίλες και φίλοι παράγοντες του Ευβοϊκού ποδοσφαίρου, υπήρξε σχέδιο. Το σχέδιο ήταν καλό, για να είναι ο κύριος Μασουρίδης ο 12ος και αυτό να του έδινε μια πιθανότητα να είναι στο ΔΣ. 
Ως 13ος δεν θα έχει καμιά πιθανότητα και αυτό τώρα το κατάλαβε και ο ίδιος. Ήλπιζαν αυτοί που είχαν κάνει τα σχέδια, πως θα παγίδευαν τον Παπακωνσταντίνου. Δεν το πέτυχαν για έναν απλό λόγο.
Ισχύει αυτό που λέει ο λαός. "Η αλεπού 100 χρονών και τ΄ αλεπουδάκια 110 δεν γίνεται".
Τώρα κι αυτοί έχουν μόνο μία επιλογή. Είναι λίγοι και είναι γνωστοί. Αν ψηφίσουν 90 σωματεία κι ο Παπακωνσταντίνου πάρει λιγότερους από 90 σταυρούς, θα ξέρει ποιοι "δεν τον σταύρωσαν" κι επειδή είναι καλός άνθρωπος, θα τους στείλει λουλούδια και να μην σας φανεί παράξενο, αν τους δείτε και δίπλα του στο δείπνο, μετά τις εκλογές!!!!
Φίλες και φίλοι παράγοντες του Ευβοϊκού ποδοσφαίρου, αυτή την φορά ο δικός σας σταυρός δίπλα από το όνομα του κυρίου Παπακωνσταντίνου έχει να κάνει με την απάντηση σ΄ αυτούς που οργάνωσαν την σκευωρία εναντίον του. Θα εκλεγεί ο Παπακωνσταντίνου και το ξέρετε. Το ξέρουν κι αυτοί που στην ουσία τον πολεμούν, αλλά είναι δίπλα του γιατί ξέρουν το αποτέλεσμα.
Η δική σας στήριξη στον Παπακωνσταντίνου έχει και ηθική σημασία. Η εκτίμηση σας στο πρόσωπό του είναι αυτή που μετράει και όχι η όποια σκευωρία στήθηκε τα τελευταία χρόνια.
Εσείς ξέρετε καλά τι θα κάνετε, απέναντι στους σκευωρούς.
Εμείς χρόνια τώρα κατηγορούμε τον κύριο Παπακωνσταντίνου, γιατί δεν έστειλε από κει που ήρθαν, όλους αυτούς που τον πολέμησαν. Ευχόμαστε να μην συνεχίσει να λέει "δεν πειράει".
Αγαπητέ κύριε Παπακωνσταντίνου, είσαι τυχερός γιατί έχεις πολλούς και πραγματικούς φίλους και αυτοί θα σε στηρίξουν. Αυτούς να μην τους ξεχάσεις ποτέ, επειδή "θα πρέπει" να μην σπάσεις αυγά.