Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΛΜΕ ΕΥΒΟΙΑΣ

Σήμερα 30/1/2019  και ώρα 7 μ.μ. μετά από πρόσκληση της πλειοψηφούσας συμβούλου Χαράς Νίκα, για συγκρότηση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΜΕ Εύβοιας, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εκλογών που διεξήχθησαν στις 22/1/2019 και μέσα στα χρονικά πλαίσια που ορίζει το καταστατικό (άρθρο 13 παρ. 1) παρουσιάστηκαν στα γραφεία της ΕΛΜΕ Εύβοιας οι κάτωθι: Χαρά Νίκα, Όλγα Κολιού, Άρης Σκούρας από το ψηφοδέλτιο των Καθηγητών-Καθηγητριών Εν Δράσει,  Γιώργος Καπενεκάς, Ανέστη Σώνια (στη θέση του παραιτηθέντος Γιάννη Αλεξίου) από...
το ψηφοδέλτιο της ΣΕΡΑ και  Κεχρή Ρούλα από το ψηφοδέλτιο της ΔΑΚΕ. Ο Κώστας Δούνας από το ψηφοδέλτιο της ΔΑΚΕ ενημέρωσε τηλεφωνικά την πλειοψηφούσα σύμβουλο στις 6:56 ότι αδυνατεί να παρευρεθεί στη συνεδρίαση για προσωπικούς λόγους.   
Στη συνέχεια ετέθη ζήτημα αναβολής της συνεδρίασης από το Γιώργο Καπενεκά, παρόλο που σύμφωνα με το καταστατικό (άρθρο 14 παρ. 3) υπήρχε απαρτία και επομένως μπορούσαν τα παρόντα μέλη να προχωρήσουν στη συγκρότηση.  Ο ίδιος επίσης διαμαρτυρήθηκε για την παρουσία συναδέλφων, οι οποίοι επιθυμούσαν να παρακολουθήσουν  τη συνεδρίαση του συμβουλίου, διαδικασίες που όπως πάντα είναι ανοιχτές.   
Κατόπιν τα τρία παρόντα μέλη των παρατάξεων ΔΑΚΕ και ΣΕΡΑ αποχώρησαν με αποτέλεσμα να μην καταστεί δυνατή η συγκρότηση του Δ.Σ.
Η πλειοψηφούσα σύμβουλος
Χαρά Νίκα