Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα.
- Σήμερα τελειώνει η κατάθεση των υποψηφιοτήτων για την ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ και είδαμε στον ύπνο μας πως έχουμε 2 τελικά ψηφοδέλτια και 7 ανεξάρτητους μεμονωμένους!!! Μετά ξυπνήσαμε και είδαμε πως η ...
ώρα είχε πάει 7 και στο κρεβάτι ήμασταν 7 νομά όπως τραγουδούσε κι ο Νταλάρας.
Όλοι πάντως περιμένουν να μάθουν τα ονόματα του μοναδικού ψηφοδελτίου. Συγνώμη αλλά τα έχουμε γράψει. 

- Διαβάζουμε συνεντεύξεις του προέδρου του Γιάννη Παπακωνσταντίνου και ζηλεύουμε. Σ΄ εμάς δεν έχει δώσει ποτέ συνέντευξη και ήρθε η ώρα να σας αποκαλύψουμε.... το γιατί. Ο πρόεδρος για κάθε συνέντευξη που παραχωρεί παίρνει πολλά λεφτά από χορηγούς. Ενας από αυτούς είναι και ο αγαπητός ΙΚΑς ή μπουκαδόρος και ο οποίος δεν θέλει να μιλήσει ο Παπακωνσταντίνου σ΄ εμάς και πληρώνει όσο όσο για να δίνει συνεντεύξεις σε άλλα ΜΜΕ. Επειδή όμως ο πρόεδρος ξέρει πως τον αγαπάμε, κάναμε μια συμφωνία. Τα παίρνει και δίνει σ΄ εμάς το 40%  και έτσι έχουμε και την πίτα αφάγωτη και τα σκυλιά χορτάτα. Πρόεδρε καλημέρα......

- Το Λευκαντί θα είναι στις πρώτες προτεραιότητες του Δημάρχου κυρίου Παγώνη. Αφού φρόντισε για όλη την άλλη παραλιακή ζώνη, δεσμεύτηκε πως μετά τις εκλογές θα έρθει και στο Λευκαντί!!!! Δήμαρχε την Κυριακή των εκλογών θα σε μαυρίσουν στην κάλπη οι δημότες και μετά τις εκλογές θα σε τιμήσουν για την αδιαφορία σου προς το Λευκαντί. Εσύ και οι συνεργάτες σου δεν έχετε κανένα δικαίωμα να θέλετε την ψήφο από το Βασιλικό, το Λευκαντί, τα Φύλλα και γενικώς το Ληλάντιο.

- Ψαθάς, Γκόγκου, Κουλοχέρης και Πύθουλα αν δεν κάνω λάθος είναι που δήλωσαν υποψηφιότητα στο Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων, αλλά οι δικές μας πληροφορίες κάνουν λόγο και για έναν ακόμη υποψήφιο, ο οποίος θα είναι από την Δημοτική Ενότητα Διρφύων και θα είναι η έκπληξη. Η υποψηφιότητα αυτή θα ανακοινωθεί στο τέλος Μαρτίου.

- Χαμός και στον Δήμο Έρέτριας αφού δεν έχουν ξεκαθαρίσει ακόμη τα πράγματα και κανείς δεν ξέρει πόσοι και ποιοι θα είναι τελικά υποψήφιοι. Πάντως η δήμαρχος κυρία Αλημπατέ δηλώνει αισιόδοξη και δυνατή.