Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

Εκλογές στην ΕΠΣ Εύβοιας

Φίλες και φίλοι παράγοντες του Ευβοϊκού Ποδοσφαίρου, ο καθένας αυτές τις μέρες καταθέτει την δική του άποψη και αυτή πρέπει να είναι σεβαστή από όλους μας.
Εμείς δεν είμαστε υποψήφιοι και δεν διεκδικούμε την ψήφο κανενός.
Θα μας επιτρέψετε όμως να γράψουμε κάτι για δύο ανθρώπους με τους οποίους έχουμε συγκρουστεί για διαφορετικούς λόγους.
- Ο πρώτος είναι ο κύριος Τζαφέρος ο οποίος μας έβαλε απέναντι εδώ και χρόνια, επειδή πήγαινε κόντρα στον πρόεδρο Γιάννη Παπακωνσταντίνου, τον οποίο εμείς στηρίζαμε και επειδή ήμασταν απέναντι όταν έβαλε το χεράκι του και διαλύθηκε η τότε....
πρωταθλήτρια ΑΕ ΧΑΛΚΙΔΟΣ.
Είχε τους δικούς του λόγους.   Σήμερα δεν έχουμε κανέναν λόγο να μην γράψουμε πως στηρίζει τον Γιάννη Παπακωνσταντίνου και μάλιστα εμπράκτως. Τον καλωσορίζουμε και χαιρόμαστε διπλά, αφού πλέον στηρίζουμε τα ίδια πρόσωπα στην ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ, αλλά και την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ως κόμμα. Ως προς τις Δημοτικές Εκλογές θα περιμένουμε να εκφραστεί ο ίδιος.
- Ο δεύτερος είναι ο πρόεδρος της ομάδας του Πισσώνα κύριος Βασίλης Χατζής, με τον οποίο είχαμε μια συνεργασία σε ραδιοφωνικές εκπομπές και δηλώσαμε πως δεν έχουμε εκφραστεί ποτέ εναντίον του. Ο ίδιος το έκανε για μας, αλλά επειδή ξέρουμε τον χαρακτήρα του, δεν απαντήσαμε ποτέ με τον ίδιο τρόπο. Τώρα ακούμε διάφορα σχετικά με το τι θα κάνει στις εκλογές της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ. Ο ίδιος θ΄ αποφασίσει τι θα κάνει. Μας είπανε πως δεν θα πάει να ψηφίσει ή θα ρίξει λευκό.
Τίποτα από τα δύο δεν πιστεύουμε πως θα κάνει. Μπορεί να έχει τα παράπονά του, μπορεί να έχει αδικηθεί, αλλά αν τον ξέρουμε καλά, δεν θα πάει να πάρει εκδίκηση. Είχαμε πει κάτι πριν πολύ καιρό στον κύριο Παπακωνσταντίνου. Του είπαμε πως μακάρι να ήταν κι άλλοι φίλοι του όπως ο κ. Χατζής και του θυμίσαμε φίλους του οι οποίοι τον "πούλησαν".  
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, ζητάμε συγνώμη για την αναφορά στον κύριο Τζαφέρο και στον κύριο Χατζή, αλλά έπρεπε να γράψουμε κάτι για να ξέρουν όλοι την άποψή μας και να μην λέει ο καθένας τις βλακείες του.