Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019

Πάρτε το αλλιώς

Δεν θα κάνουμε τον έξυπνο, αλλά θα παρακαλούσαμε τους δημοσιογράφους οι οποίοι "μαχαιρώνουν" ο ένας τον άλλον, να το πάρουν αλλιώς και να βρούνε άλλους τρόπους να στηρίξουν τους φίλους υποψηφίους τους.
Για να μην μιλάμε γενικά και αόριστα θα αναφερθούμε συγκεκριμένα.
Έχει ξεσπάσει πόλεμος με τον κύριο Νίκο Αγγελή και την κυρία Έφη Ντίνη με αιτία τα όσα συμβαίνουν στο Δήμο Κύμης Αλιβερίου.
Δικαίωμα του καθενός είναι να στηρίξει όποιον θέλει, αλλά όχι να πυροβολεί ο ένας τον άλλον.
Είναι γνωστό και να μην κρυβόμαστε πως πέρα από φιλίες, υπάρχουν και....
τα συμφέροντα.
Δεν ξέρουμε αν ο κύριος Αγγελής έγραψε κάτι συκοφαντικό για την κυρία Ντίνη όπως λέει η ίδια και δεν θα είχαμε κανένα πρόβλημα να το σχολιάσουμε. 
Διαβάσαμε πως η κυρία Ντίνη καταφέρθηκε κατά του κυρίου Αγγελή από μικροφώνου και όταν ο ίδιος ζήτησε να παρέμβει, η κυρία Ντίνη του έκλεισε το τηλέφωνο.
Λάθος του κυρίου Αγγελή, αν την συκοφάντησε και λάθος της κυρίας Ντίνη, αν δεν του έδωσε τον λόγο.
Θα μπορούσα να είμαι μέσα στην τρελή χαρά με αυτή την κατάσταση και οι ίδιοι ξέρουν το γιατί, αλλά δεν είμαι, όπως δεν ήμουν ποτέ όταν άνθρωποι της ενημέρωσης, βγάζουν τα μαχαίρια και μαχαιρώνει ο ένας τον άλλον.
Ας στηρίξει ο καθένας όποιον θέλει, αλλά χωρίς να κατηγορούν ο ένας τον άλλον.
Στο κάτω κάτω οι πολιτικοί σήμερα είναι με τον έναν και την επομένη με τον άλλον.
Παράδειγμα ο κ. Αλέξανδρος Θεοδώρου για τον οποίο η κυρία Ντίνη έλεγε το πρωί πως θα είναι υποψήφιος Περιφερειακός και κατηγορούσε τον Μπουραντά και αμέσως μετά την εκπομπή της ο κύριος Θεοδώρου, το καλό παιδί, δήλωσε πως θα είναι με τον Μπουραντά, ανατρέποντας όλα όσα έλεγε η κυρία Ντίνη.
Ο κύριος Αγγελής είναι υπεύθυνος του γραφείου τύπου στον Δήμο Κύμης Αλιβερίου, του κ. Μπουραντά δηλαδή, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως μπορεί να συκοφαντεί αυτούς που δεν στηρίζουν Μπουραντά.
Στο κάτω κάτω ο ίδιος έχει την αμοιβή του από τον δήμαρχο και καλά κάνει, αλλά ας επιτρέψει και στους άλλους να έχουν την αμοιβή τους από άλλον υποψήφιο.
Την καλημέρα μας στην κυρία Ντίνη και στον κύριο Αγγελή και καλό αγώνα.