Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και καλό 3ήμερο να έχετε όλοι.
- Ακούμε τον Πάνο Καμένο να απειλεί τον Τσίπρα και την κυβέρνησή του και να λέει πως δεν θα τους αφήσει να κάνουν παρέλαση, αν δεν συνεχίσει να είναι πρόεδρος κοινοβουλευτικής ομάδας και από την άλλη ο Τσίπρας και η κυβέρνηση να ψάχνουν τρόπο για να μην συμβεί αυτό!!!
Αλήθεια, μήπως είχαν δίκιο αυτή που χαρακτήριζαν κάπως την Βουλή;

- Οι εκλογές για νέο ΔΣ στην ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ τελειώνουν την Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019. Αυτό που δεν θα τελειώσει την Δευτέρα είναι η πορεία του Ευβοϊκού Ποδοσφαίρου. Ας μη γελιόμαστε. Υπάρχουν αυτοί οι οποίοι προσπαθούν με κάθε τρόπο να πλήξουν τον πρόεδρο κύριο Γιάννη Παπακωνσταντίνου, μόνο και μόνο επειδή αυτές τις εντολές έχουν....
πάρει από την Αθήνα. Δοκίμασαν πολλούς τρόπους, φανερούς και κρυφούς και μέχρι τώρα δεν τα έχουν καταφέρει. Τώρα παίζουν ακόμη ένα χαρτί τους, αλλά αυτό είναι από τα περισσότερα καμένο. Οι παράγοντες των σωματείων της Εύβοιας ξέρουν καλά και τον Γιάννη Παπακωνσταντίνου και τους συνεργάτες του και δεν θα παίξουν το παιχνίδι κανενός. Την Δευτέρα θα δώσουν την απάντηση και δεν θα τσιμπήσουν από την προκλητική στάση της "κίτρινης" προσπάθειας. Η ψήφος εμπιστοσύνης των παραγόντων στο πρόσωπο του Γιάννη Παπακωνσταντίνου θα είναι η απάντηση στις διώξεις που υφίσταται από τους εξυγιαντές και τον ΣΥΡΙΖΑ. Θα επαναλάβουμε για μια ακόμη φορά, πως δεν ψηφίζει ο οποιοσδήποτε. Θα ψηφίσουν περίπου 90 σωματεία και γι΄ αυτό γράψαμε πως τα κουκιά είναι μετρημένα. Όποιος κατάλαβε κατάλαβε.

- Δεν είμαστε εκπρόσωποι κανενός προσώπου και κανενός κόμματος. Έχουμε δικαίωμα να μιλάμε για τα κόμματα και πολύ περισσότερο για την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ όπως κάθε πολίτης. Την άποψή μας γράφουμε και όποιος θέλει την λαμβάνει υπόψιν του κι αν δεν του αρέσει την προσπερνάει. Δεν βρίζουμε κανέναν και δεν συκοφαντούμε. Θα κριθούμε όλοι για την στάση μας, αλλά να μην ξεχνάμε πως μετά την κάλπη, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται.

- Στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα πρέπει κάποια πράγματα να μπούνε σε μια τάξη. Οι σημερινοί διοικούντες θα πρέπει να σταματήσουν να ρίχνουν το ανάθεμα σε άλλους, αφού είναι στο ίδιο καζάνι. Για να μην κρυβόμαστε, είναι λάθος του κυρίου Σιγανού που γράφει κάποια πράγματα στο fb, αλλά είναι λάθος και μελών της σημερινής διοίκησης που λένε χειρότερα για τον κύριο Σιγανό και άλλους δεξιά κι αριστερά. Όλοι έχουν τις ευθύνες τους και δεν τις έχουν αναλάβει εδώ και χρόνια. Κύριοι της διοίκησης, εσείς και οι φίλοι σας λέγατε πως ο Σιγανός έτρεχε για να μαζέψει κάποια χρήματα. Κάνουμε λάθος; Για να κλείνουμε το θέμα, σας καλούμε να σταματήσετε κι εσείς και ο κ. Σιγανός. η πρόεδρος κυρία Αϊνδιλή θα πρέπει να φροντίσει γι΄ αυτό, γιατί απλά είναι πρόεδρος, εκτός κι αν κάνουμε λάθος.

- Οι εκλογές για την αυτοδιοίκηση σε Περιφερειακό και Τοπικό επίπεδο δεν είναι κάτι το οποίο μπορούν να το παίξουν κάποιοι μόνοι τους. Οι πολίτες δεν είναι πρόβατα και κανείς δεν θα τους καθοδηγήσει εκεί που θέλει, για να λύσει τα δικά του προβλήματα, αδιαφορώντας στην συνέχεια για τα προβλήματα των άλλων. Ο κάθε πολίτης θα κοιτάξει να ψηφίσει τον καλύτερο για να λύσει τα δικά του καθημερινά προβλήματα που είναι και προβλήματα της γειτονιάς του, του χωριού του της πόλης του. Αυτά είναι τα νέα δεδομένα και κανείς δεν θ΄ αλλάξει την ατζέντα αυτή.