Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019

Είναι κοινή απόφαση και θέση μας , ότι στη διεκδίκηση του δήμου Διρφύων Μεσσαπίων και την επιθυμία ενασχόλησης μας με τα κοινά, δεν χωρά και δεν μπορεί να είναι απόρροια προσωπικών επιδιώξεων και φιλοδοξιών, αλλά και επικοινωνιακού show .
Άλλωστε η αγάπη, οι ανησυχίες , οι προβληματισμοί και οι επιθυμίες μας για το παρόν και το μέλλον του δήμου μας , αποτέλεσαν τα βασικά κίνητρα που μας οδήγησαν.....
να θελήσουμε να προσπαθήσουμε να αγωνιστούμε, με όλες μας τις δυνάμεις , για να οδηγήσουμε το δήμο μας σε μια τροχιά ανάπτυξης.
Συνεχίζουμε δυνατά και επιδιώκουμε 
μέσα από την προσωπική και καθημερινή επικοινωνία με τους δημότες την ολοκλήρωση του προγράμματος μας, που με όραμα και δυναμική θα οδηγήσει τον Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων ΒΗΜΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.
Στη δική μας προσπάθεια δε χωρά η αυτοπροβολή , οι επιμέρους και μεμονωμένες εκθέσεις προσώπων.
Επιθυμία μας είναι να ΒΑΔΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ και από κοινού , ενωμένοι , αποφασισμένοι, με σταθερά βήματα και εκπροσωπώντας όλες τις τοπικές κοινωνίες , αξιοποιώντας το φυσικό κάλλος και πλούτο του τόπου , χωρίς εξαρτήσεις και κομματικές παρωπίδες.
Στεκόμαστε μπροστά σας και σας καλούμε σε συστράτευση και συμπόρευση, για να σχεδιάσουμε με τον καλύτερο τρόπο το μέλλον που ταιριάζει και αξίζει στον τόπο μας και στους κατοίκους του.

Κουλοχέρης Ανδρέας 
Υπ. Δήμαρχος 
Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων