Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019

Δημοτικές Εκλογές

Κυρίες και κύριοι υποψήφιοι δήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι, άρχισαν τα παρατράγουδα σε πολλούς δήμους.
Παντού θα έχουμε λαγούς, ως υποψηφίους και μετά τις εκλογές θα έχουμε μπάχαλο στα δημοτικά συμβούλια με το μοίρασμα "της καρέκλας".
Στο Δήμο Χαλκιδέων πιστεύουμε πως αυτή που θα είναι πρώτη την Α΄ Κυριακή, αν εκλεγεί δήμαρχος θα έχει περίπου 18 δικούς της θα χρειασθεί περίπου  5 συμβούλους άλλων παρατάξεων για να διοικήσει τον Δήμο.
Αν εκλεγεί δήμαρχος αυτός που θα είναι ....
δεύτερος την Α΄ Κυριακή, θα έχει 8 - 9 δικούς του συμβούλους και θα χρειασθεί τουλάχιστον 14 - 15 από την αντιπολίτευση!!!!!!
Στο Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων αυτή που θα εκλεγεί πρώτη την Α΄ Κυριακή θα έχει 11 - 12 δικούς της συμβούλους κι αν εκλεγεί δήμαρχος θα χρειασθεί  2 - 3 συμβούλους της αντιπολίτευσης για να διοικήσει, ενώ ο δεύτερος θα εκλεξει 7 - 8 συμβούλους κι αν εκλεγεί δήμαρχος την Β΄ Κυριακή, θα χρειασθεί περίπου 6 - 7 συμβούλους της αντιπολίτευσης για να διοικήσει.
Αυτό οδηγεί σε παζάρια από τώρα και έχουμε την εντύπωση πως θα πουλάει η μάνα το παιδί και το παιδί την μάνα και όλοι μαζί θα νοικιάζουν τις καρέκλες αντιδημάρχων, προέδρων στις δημοτικές επιχειρήσεις και δεν ξέρουμε τι άλλο.
Συνεργασίες το λένε "οι προοδευτικοί", αλλά είναι παζάρι.