Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα
- Την Δευτέρα έχουμε εκλογές στην ΕΠΣ Εύβοιας και τελικά έχουμε μόνο ένα ψηφοδέλτιο το οποίο και θα αναλάβει την διοίκηση της ΕΠΣΕ για τα επόμενα 4 χρόνια. Όπως γράψαμε και χθες κατέθεσε υποψηφιότητα και ο κύριος Μασουρίδης ο οποίος ήταν πρόεδρος της ομάδας ΒΥΖΑΝΤΙΟ η οποία και δεν συμμετέχει πλέον στα πρωταθλήματα της Εύβοιας, δεν έχει κάνει εκλογές τα τελευταία χρόνια όπως είχε υποχρέωση και φυσικά δεν διαθέτει νόμιμη και εκλεγμένη διοίκηση, όπως επίσης γράψαμε. Το ΔΣ της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ θα κληθεί σήμερα να προχωρήσει στην επικύρωση των υποψηφιοτήτων και θα πρέπει να μην κάνει δεκτή την υποψηφιότητα του κυρίου Μασουρίδη, ο οποίος όπως όλοι καταλαβαίνουμε προφανώς και δεν έχει στόχο να...
διοικήσει την ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ, αλλά κάτι άλλο. Καθαρές κουβέντες κύριοι του ΔΣ της ΕΠΣΕ. Μπορεί να μην σας ενοχλεί η υποψηφιότητα Μασουρίδη και να πείτε όλα οκ πάμε παρακάτω, αλλά δεν είναι αυτή η νόμιμη διαδικασία. Έχουμε κάθε δικαίωμα να γράφουμε την άποψή μας και να σας θυμίσουμε πως κάποιοι καλούσαν τις ομάδες σε αποχή από το πρωτάθλημα της Γ΄ Κατηγορίας, αλλά δεν κατάφεραν να τις πείσουν και ευτυχώς. Ένας από αυτούς ήταν κι ο κ. Μασουρίδης ο οποίος απέσυρε την ομάδα του. Δεν έχουμε κάτι προσωπικό εναντίον του κυρίου Μασουρίδη, αλλά όταν δεν μπορείς να κρατήσεις ενεργή την ομάδα σου, δεν μπορεί να θέλεις να διοικήσεις την ΕΠΣΕ. Μπορεί να είναι ο καλύτερος άνθρωπος στον κόσμο, ο καλύτερος παράγοντας, αλλά δεν μπορεί να είναι υποψήφιος. Το ΕΥΒΟΪΚΟ ποδόσφαιρο προσπάθησαν οι εξυγιαντές της ΕΠΟ και οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ υπουργοί να το διαλύσουν, όπως διέλυσαν και πολιτικά κόμματα, αλλά δεν τα κατάφεραν. Φαίνεται όμως πως τώρα κάποιοι θέλουν να πιάσουν στον ύπνο την διοίκηση της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ και να βρούνε λάθη στην διαδικασία.
Επειδή γνωρίζουμε το πόσο προσεκτικά έγιναν τα πάντα, καλούμε τα μέλη του ΔΣ να μην επικυρώσουν την υποψηφιότητα Μασουρίδη, αφού δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις.
Δεν θα γράψουμε περισσότερα, γιατί πιστεύουμε πως μπαίνουμε πλέον σε μια άλλη εποχή και η νέα διοίκηση της ΕΠΣΕ θα κόψει τις χάρες προς κάποιους και δεν θα ξεχωρίζει παράγοντες και ομάδες.
Στη σημερινή συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΠΣΕ, δεν πρέπει να κλείσει κανείς τα μάτια. 

- Λίγες μέρες πριν πάνε οι παράγοντες των σωματείων της ΕΠΣΕ στην κάλπη, θέλουμε να γράψουμε δυο λόγια για κάποιους οι οποίοι για δικούς τους λόγους βρέθηκαν σε κόντρα και έγιναν υβριστές του Παπακωνσταντίνου. Δεν θα γράψουμε ονόματα. Ξέρουν αυτοί. Τώρα δεν θα κριθεί το ποιος θα διοικήσει την ΕΠΣΕ τα επόμενα 4 χρόνια. Αυτό κρίθηκε με την στήριξη των παραγόντων των ομάδων. Τώρα οι παράγοντες δείχνουν την αγάπη τους και ανανεώνουν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο του Γιάννη Παπακωνσταντίνου. Μέσα σε αυτούς τους παράγοντες, θέλουμε να είναι και αυτοί στους οποίους αναφερόμαστε και θέλουμε να ψηφίσουν με τα δύο χέρια και με την καρδιά τους αυτό το ψηφοδέλτιο, γιατί ξέρουν καλά ποιος είναι ο Παπακωνσταντίνου και οι συνεργάτες του.
Θα έχουμε 4 χρόνια μπροστά μας για αντιπαραθέσεις. Τώρα στηρίζουμε τον Γιάννη και δεν επιτρέπουμε σε κανέναν από τους εξυγιαντές να τον αμφισβητεί.

- Ο Γιάννης Παπακωνσταντίνου για μια ακόμη φορά έκανε την τελευταία στιγμή μια κίνηση για να δείξει πως δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και κανέναν και έκανε κάτι που δεν είχε ξανακάνει σε προηγούμενες εκλογές. Δεν θέλουμε να γράψουμε περισσότερα, αφού θα περιμένουμε απόψε την επικύρωση των υποψηφιοτήτων. Θα περιμένουμε γιατί φαίνεται πως ο κύριος Παπακωνσταντίνου, χτύπησε κόκκινο σ΄ αυτό που λέμε καλός........