Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα.
-Να ξεκινήσουμε με τα συγχαρητήριά μας στις Μικτές ομάδες της ΕΠΣ Εύβοιας την Κ14 και την Κ17 οι οποίες χθες κέρδισαν τις Μικτές της ΕΠΣ Ευρυτανίας με 0 - 9  και 0 - 3 αντίστοιχα. Να ευχηθούμε καλή συνέχεια αφού έχουμε τον επόμενο αγώνα με αντιπάλους τις Μικτές ΕΠΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ. Και οι δύο ομάδες μας βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Στους άλλους αγώνες είχαμε ΝΕΟΙ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ - ΝΕΟΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ  1 - 1 και ΠΑΙΔΕΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ-ΠΑΙΔΕΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ  1 - 0

- Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ  κάνει μεταγραφές Ελλήνων και ξένων με στόχο να μπορέσει όπως λένε να κρατηθεί στην Γ΄ Εθνική κατηγορία. Έχουμε την εντύπωση πως η αγωνιστική πορεία του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν ήταν τέτοια που θα οδηγούσε την ομάδα στον υποβιβασμό. Φυσικά οι δύο τελευταίες ήττες με ΚΟΡΙΝΘΟ και ΑΓΙΟ ΙΕΡΟΘΕΟ έφεραν την ομάδα σε....
δύσκολη θέση, αλλά σε αυτούς τους δύο αγώνες η ομάδα είχε ήδη αποκτήσει νέα διοίκηση και κανείς άλλος δεν της φταίει αν δεν έκανε σωστή διαχείριση των ποδοσφαιριστών της. Τώρα δεν πρέπει να λέμε πως στόχος είναι η παραμονή και πως αν τα καταφέρουμε θα γίνουμε "σωτήρες" ενώ αν δεν τα καταφέρουμε, θα λέμε πως δεν διαλύθηκε η ομάδα!!!! 

- Οι εκλογές στην ΕΠΣ Εύβοιας φέρνουν στο φως το παρασκήνιο που στήθηκε για να δημιουργηθούν προβλήματα στο ψηφοδέλτιο Παπακωνσταντίνου. Το παρασκήνιο αυτό απέτυχε και μπορούμε να πούμε πως το πήγαιναν για μαλλί και βγήκαν κουρεμένοι κάποιοι. Τώρα μπορούν να συνεχίσουν να παίζουν τα παιχνιδάκια των εντολέων τους και ας απολαύσουν αυτό που θα ζήσουν με την ψήφο των παραγόντων, οι οποίοι παρά τις δυσκολίες κρατούν ζωντανές τις ομάδες τους και παίζουν παιχνίδια στα γήπεδα και όχι στο παρασκήνιο. 

- Ο Φάνης Σπανός συνεχίζει τον προεκλογικό του αγώνα και καθημερινά έρχεται σε επαφή με τους πολίτες της Περιφέρειας. Το μήνυμα των πολιτών προς τον Φάνη είναι σαφέστατο. Φάνη συνεχίζουμε. Οι αντίπαλοι του Φάνη Σπανού προσπαθούν να κρύψουν πολλά και γι΄ αυτό δεν μπορούν να μιλήσουν καθαρά στους δημότες. Αυτό θα τους κοστίσει την ώρα της κάλπης και κάποιους δεν θα τους σώσει ούτε ο Κουρουμπλής πρώην ΠΑΣΟΚ και νυν Συριζαίος!!!!

- Μια φιλική συμβουλή προς τους υποψηφίους Καθαροσπόρη. Κάποιοι να μην ξεπερνάτε τα όρια και να μην ρίχνετε συκοφαντίες εναντίον άλλων υποψηφίων. Εμείς πήραμε θέση όταν πρωτοπαλίκαρο του Παγώνη μίλησε υβριστικά για σας, αλλά παίρνουμε θέση και τώρα που δικός σας υποψήφιος συκοφαντεί υποψήφια άλλης παράταξης. Είναι γνωστός φυσικά ο κύριος για τις συκοφαντίες του και δεν προσφέρει καλές υπηρεσίες στον κύριο Καθαροσπόρη. 

- Οι δημοτικές εκλογές δεν είναι βουλευτικές και φυσικά ο κάθε υποψήφιος δεν πρέπει να κάνει τον προεκλογικό του αγώνα, όπως τον κάνουν οι βουλευτές. Οι τοπικές κοινωνίες θέλουν από τον κάθε υποψήφιο δήμαρχο συγκεκριμένα πράγματα και όχι να του λύση το συνταξιοδοτικό ή το ασφαλιστικό. Οι τοπικές κοινωνίες δεν θέλουν "τους τοπάρχες" αλλά προτάσεις για την καθημερινότητα και λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Ο χρόνος όσο κι αν φαίνεται παράξενο τελειώνει και κανείς ακόμη δεν έχει κάνει τις προτάσεις του. Στο τέλος θα μας παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα με γενικότητες και αοριστίες και επί της ουσίας δεν θα απαντήσουν.