Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλημέρα και καλή εβδομάδα.

- Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν τα κατάφερε, αλλά δεν θα κάνουμε και ιδιαίτερα σχόλια. Πολλά λόγια, αλλά στην πράξη το έργο το έχουμε ξαναδεί. Εμείς δεν θα σχολιάσουμε κάτι για την προσέλευση του κόσμου, αλλά όταν έρθει η ώρα οι διοικούντες θα πρέπει να εξηγήσουν πολλά. Εμάς δεν μας ενδιαφέρει καθόλου το τι λέει ο καθένας. να δούμε τι θα.....
πούνε αυτοί στο τέλος.

- Το είχαμε ξαναγράψει για τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΕΡΕΤΡΙΑΣ. Λάθη έγιναν πολλά και η ομάδα επιστρέφει στο τοπικό αλλά φεύγει από την Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ με ψηλά το κεφάλι και χωρίς δήθεν σωτήρες, δήθεν παράγοντες και φρου φρου κι αρώματα. Κυνηγάει την νίκη σε όλα τα παιχνίδια και όπου βγει. Για τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ δεν ακούσθηκε το παραμικρό. Ούτε πως κάποιοι έφαγαν καλά, ούτε πως κάποιοι δεν έβαλαν ούτε ευρώ, ούτε πως άφησαν απλήρωτους λογαριασμούς, ούτε βγήκαν στην πιάτσα για να βρούνε επενδυτές. Πέφτει η ΕΡΕΤΡΙΑ, αλλά πέφτει ΟΡΘΙΑ.

- Χαμός στην Α΄ Κατηγορία και ως προς την ουρά της βαθμολογίας, τώρα αρχίζουν τα δύσκολα. Πολλές ομάδες υποψήφιες για υποβιβασμού και δεν είναι τυχαίο που ακόμη και η ΕΠΣΕ στην επίσημη βαθμολογία, δεν χρωμάτισε μόνο τις δύο τελευταίες θέσεις, αλλά και την 14η και την 13η θέση. Υπολογίζει λοιπόν 4 ομάδες υποψήφιες για υποβιβασμό. Όταν σήμερα με 18 βαθμούς πας στην Β΄ κατηγορία, φανταστείτε πόσους βαθμούς πρέπει να έχει μια ομάδα για να έχει μια σιγουριά.

- Στο Δήμο Χαλκιδέων άρχισαν τα πέρα δώθε των υποψηφίων, αλλά προγράμματα δεν βλέπουμε και μας ανησυχεί, αφού πιστεύουμε πως πρόγραμμα μέσα από διαβούλευση δεν θα υπάρξει. Οι υποψήφιοι θα λένε ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ και ο νυν δήμαρχος θα φτιάχνει 50 μέτρα πεζοδρόμια προεκλογικά και θα θέλει να ξεχάσουμε την καθημερινότητα στην οποία τα έκανε μούσκεμα.

- Στο Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων ο δήμαρχος κύριος Γιώργος Ψαθάς, "έδεσε τον γάιδαρο στο μαρούλι"!!!! Παίρνει μηνύματα από παντού πως αν συνεχίσει με μεταγραφές τον βλέπουν να χάνει από την Α΄ Κυριακή!!!  Εμείς όταν μας ρώτησε κάτι σχετικό ένας φίλος του, αδερφός θα λέγαμε, του είπαμε πως αδικεί τον εαυτό του ο Ψαθάς.

- Στην Ερέτρια η δήμαρχος κυρία Αλημπατέ ανακοινώνει κάθε μέρα και κάποιον υποψήφιο. Οι άλλοι υποψήφιοι δήμαρχε θα παρουσιάσουν σε πακέτο υποψηφίους;; Τόσα που λένε και γράφουν για την δήμαρχο, πως βρίσκει υποψηφίους; Μήπως την αδικούν κάποιοι;