Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε καλά. Ψυχραιμία. Ο υιός ήρθε όπως έχουν έρθει κι άλλοι και θα φύγει κι αυτός, όπως έχουν φύγει κι άλλοι, αλλά ας μη γελιόμαστε κάποιους θα πάρει μαζί του, αφού το ίδιο κάνουν όλοι οι υιοί και για τους οποίους στην αρχή μας....
τρομάζουν και στην συνέχεια "τους δαμάζουν".

-  Χθες ήταν μια δύσκολη κι άσχημη μέρα αλλά μια ευκαιρία για να καταλάβουμε κάποια πράγματα και να ξεκαθαρίσουμε μέσα μας, τις προτεραιότητές μας και ίσως και το πως και με ποιους θα συνεχίσουμε. Το ευχαριστώ μεγάλο προς όλους και πάμε παρακάτω. 

- Ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ σύμφωνα με τον προπονητή του θέλει νίκη μα τον ΚΙΘΑΙΡΏΝΑ (εντός), την ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ  (εκτός) και τον ΑΗΤΤΗΤΟ ΣΠΑΤΩΝ (εντός) και να πάρει τουλάχιστον 3 βαθμούς στα δύο παιχνίδια με ΡΟΔΟ (εντός) και ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ (εκτός).  Δηλαδή σε 5 αγώνες θέλουμε 12 βαθμούς; Αλήθεια φτάνουν οι 12 βαθμοί;

- Ότι είχαμε να γράψουμε για τον ΛΗΛΑ και τα πρόσωπα που απομακρύνθηκαν από την ομάδα, το γράψαμε κι δεν υπάρχει λόγος να γράψουμε περισσότερα. Αν κάποιος από αυτά τα πρόσωπα αμφισβητεί κάτι ας πάει να βρει δικαιολογίες..

- Κανένα πρόβλημα δεν έχουμε με κανέναν και ειλικρινά δεν έχουμε και κανένα παράπονο από κανέναν. Εμείς σεβόμαστε την συμπεριφορά του οποιουδήποτε και απλά θα θέλαμε να σεβαστούν στο εξής και οι άλλοι την δική μας συμπεριφορά. Ελπίζουμε να μην παρεξηγηθεί κανείς.