Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020

Αθλητικός Όμιλος Φιλάθλων Βασιλικού ''ΛΗΛΑΣ''

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Δ.Σ. ΑΟΦ Βασιλικού "ΛΗΛΑΣ"
     
 Το Δ.Σ. του ΛΗΛΑ βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να βγάλει ανακοίνωση και να πάρει θέση για ένα δυσάρεστο περιστατικό το οποίο έλαβε χώρα στο γήπεδο του Βασιλικού και το οποίο δημιουργήθηκε από την εσκεμμένα προκλητική συμπεριφορά γονέα της Ακαδημίας.
            Την περασμένη Τρίτη στα γραφεία της Ακαδημίας βρισκόταν ο υπεύθυνός της κ. Μπενέτος, με κάποιους γονείς και συζητούσαν θέματα της Ακαδημίας και του προπονητή σε πολύ καλό κλίμα. Εκείνη την ώρα εμφανίστηκε ο Παπαδημητρίου Μάνος με την κόρη του και απευθυνόμενος στον κ. Μπενέτο με τρόπο εντελώς προσβλητικό του είπε: Ακόμα εδώ είσαι εσύ ρε ? Ο κ. Μπενέτος μη ....
θέλοντας να δόση έκταση στο περιστατικό του ζήτησε να αποχωρήσει και εκείνος του απάντησε Τι λες ρε ξεφτίλα ? Εκείνη την ώρα ο κ. Μπενέτος εξαγριώθηκε και κινήθηκε εναντίον του ζητώντας του τον λόγο. Παρόντες στο συμβάν ήταν όπως είπαμε και πριν, αρκετοί γονείς παιδιών της Ακαδημίας που μέχρι εκείνη την ώρα συζητούσαν χωρίς εντάσεις και είναι φανερό ότι ο Παπαδημητρίου ήρθε με σκοπό να προκαλέσει επεισόδιο και να προσβάλει, κάτι το οποίο δεν αρμόζει στον χώρο της Ακαδημίας όπου προπονιόντουσαν παιδιά. Να αναφέρουμε ότι παρών στο γήπεδο ήταν και ο γιός του κ. Μπενέτου ο οποίος έκανε προπόνηση αλλά και ο γιός του Παπαδημητρίου. Το ότι το παιδί κάποιου είναι παρών δεν του δίνει το δικαίωμα να προσβάλει κάποιον άλλον αντίθετα θα έπρεπε μπροστά στο παιδί του να είναι περισσότερο προσεκτικός δίνοντας το καλό παράδειγμα συμπεριφοράς.
Αυτά για να αποκατασταθεί η αλήθεια ως προς το συμβάν και να φανεί ότι ο υπεύθυνος Ακαδημίας προκλήθηκε με άσχημο τρόπο.
            Και τώρα να μιλήσουμε γιατί ο Παπαδημητρίου που αρχικά ανήκε στο ΔΣ του ΛΗΛΑ απομακρύνθηκε την περσινή σεζόν. Σεβόμενοι τα παιδιά του, την οικογένειά του και την ιστορία της ομάδας δεν βγάλαμε ανακοίνωση για τους λόγους της απομάκρυνσής του. Ήρθε όμως η ώρα να μαθευτούν κάποια γεγονότα σχετικά με το ποιόν του πρώην μέλους του ΔΣ και για το λόγο που απομακρύνθηκε.
 Όπως θυμάστε την περσινή χρονιά η ομάδα ξεκίνησε άσχημα. Ο Παπαδημητρίου σε αυτήν την δύσκολη περίοδο εγκατέλειψε την ομάδα είχε εξαφανιστεί για μεγάλο χρονικό διάστημα και επανήλθε όταν η ομάδα είχε σωθεί. Τότε ο Παπαδημητρίου πρότεινε και μάλιστα δύο φορές σε διαφορετικά χρονικά διαστήματα να χειραγωγήσουμε αγώνες λέγοντας: Τώρα που σώθηκε η ομάδα δεν στήνουμε κανέναν αγώνα να βγάλουμε τα σπασμένα? Αυτός εκτός του ότι ήθελε να πουλήσει την ομάδα, είναι ο ίδιος που όταν αναλάβαμε το ΔΣ στην αρχή της χρονιάς είπε: Δηλαδή αναλάβαμε για να βάλουμε χρήματα στην ομάδα και όχι να βγάλουμε από αυτήν? (Σε αυτό το σημείο παρακαλούμε την κυρία Βελή που είναι γνώστης όλων αυτών των γεγονότων, να πάρει θέση). Είναι ο ίδιος που ενδιαφέρθηκε να βρει λεωφορείο για μετακινήσεις και υποχρεώσεις της ομάδας και <<έβρισκε>> ευκαιρίες με αρκετά υψηλότερο κόστος από ότι έβρισκαν οι υπόλοιποι. Αλλά και γενικά οι κινήσεις του έδειχναν άνθρωπο που προσπαθεί να βγάλει όφελος σε βάρος της ομάδας, δεν ήταν άτομο εμπιστοσύνης ώσπου τελικά αποφασίσαμε να τον απομακρύνουμε από το ΔΣ για το καλό του συλλόγου. Τώρα λοιπόν ο Παπαδημητρίου με αυτό το ποιόν, αυτός που ήθελε να πουλήσει την ομάδα, βγήκε να το παίξει ΛΗΛΑΣ, να κρίνει και να κατακρίνει. Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας για το ποιος είναι ο Παπαδημητρίου και τι έχει προσφέρει στην ομάδα.
Σε μια δύσκολη στιγμή για την ομάδα μας τότε που όλοι κάναν πίσω φοβούμενοι τα χειρότερα, όταν όλοι περίμεναν ότι ο ΛΗΛΑΣ θα πέσει και θα διαλυθεί, βρέθηκαν οι άνθρωποι αυτού του ΔΣ που ανέλαβαν την ευθύνη να οδηγήσουν τον ΛΗΛΑ σε μια αξιοπρεπή πορεία, πέρσι στην πέμπτη θέση αλλά και φέτος στον ημιτελικό κυπέλλου Ευβοίας και σταθερά ψηλά στην βαθμολογία. Χάρις σε αυτούς υπάρχει ακόμα αυτή η ιστορική ομάδα, μία από της μεγαλύτερες ομάδες της Εύβοιας, αλλά και η Ακαδημία για να προπονούνται τα παιδιά μας. Όλοι οι φίλοι της ομάδας ξέρουν τον αγώνα που έχουμε κάνει πάντα με κριτήριο το καλό της ομάδας. Τους ευχαριστούμε για την στήριξη που μας έχουν προσφέρει ιδιαίτερα στις δύσκολες οικονομικά συνθήκες που διανύουμε και τους καλούμε να απομονώσουν τις φωνές που έχουν σκοπό να βλάψουν την ομάδα. Τέτοια άτομα δεν μπορούν να αμαυρώσουν την ιστορία της ομάδας, όσο υπάρχουν άνθρωποι που αγαπούν πραγματικά με πράξεις και έργα την ομάδα μας και είναι κοντά της στις δύσκολες εποχές που διανύουμε.

Με εκτίμηση,
Το ΔΣ του ΑΟΦ Βασιλικού "ΛΗΛΑΣ"