Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020

ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΟ ΔΥΣΤΟΥ -   ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ  3-0

Σε έναν αγώνα που η ομάδα μας προσπάθησε για ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην ομάδα του ΑΟ Δύστου ηττήθηκε με 3-0.
Η ομάδα μας ξεκίνησε καλά στο παιχνίδι προσπάθησε να δημιουργήσει φάσεις, αλλά και με καλή αμυντική λειτουργία έως το 26΄ δεν είχε κινδυνέψει καθόλου.       
Στο λεπτό αυτό η  γηπεδούχος ομάδα προηγήθηκε με τον Κυρίτση  και πολύ γρήγορα στο 30΄ ο Σίμωσης έγινε τελικός αποδέκτης της μπάλας και με κεφαλιά έκανε το 2-0 για την ομάδα του για να....
διαμορφωθεί έξι λεπτά αργότερα  με τον Μουρώτσο  το 3-0 αποτέλεσμα που έστειλε  τις δύο  ομάδες στα αποδυτήρια για το ημίχρονο.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας με διορθωτικές κινήσεις προσπάθησε να σημειώσει ένα γρήγορο γκολ για να μπει στο παιχνίδι, με την γηπεδούχο ομάδα να προσπαθεί  για τέταρτο γκολ, η   μπάλα να ανεβοκατεβαίνει στις δύο εστίες και να δημιουργούνται φάσεις  εκατέρωθεν χωρίς όμως να σημειωθεί κάποιο γκολ, και έτσι να διαμορφώνετε το τελικό 3-0

Καλή η διαιτησία των κ.κ.  Παπαδόπουλου, Ντόβολη και Γεωργάρα. 
Α.Ε.Λ. 
Καρύμπας, Μικράκης, Ndoj, Κόλλιας, Ρωμανός, Γίγας (80΄Γκούμας),  Ντούρμας (82΄Νικόλαρος), Καλέντζης, Moco (75΄ Νάνος), Λεονάρδος, 
Ματσούκας (89΄ Χαρμαντάς).

Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας παίζει την Κυριακή 8/3 και ώρα 16:00 με τον ΑΟ Μαρμαρίου  στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου. 

Το Δ.Σ.  της ομάδας μας ευχάριστη τον κ. Μιχάλη Καλαβρή για την προσφορά του στη μετακίνηση των αθλητών μας στον αγώνα με τον ΑΟ  Δύστου  και εύχεται υγεία και καλές δουλειές.

 ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ 12 ΑΕΛ- ΑΕ ΝΕΑΠΟΛΗΣ 2-4
Στο πρωτάθλημα Κ 12 η ομάδα μας ύστερα από ένα ωραίο αγώνα ηττήθηκε με 4-2 από την ομάδα της ΑΕ  Νεάπολης.
Τα γκολ για την ομάδα μας σημείωσαν οι  Ρούσσος αυτογκόλ, Καρέλης και  για την ομάδα της ΑΕ Νεάπολης ο Μόσχος αυτογκόλ, Κακαβάς (2) και  Γεωργίου.
Συγχαρητήρια στους αθλητές  και των δύο ομάδων για τον ωραίο αγώνα.