Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να προσέχετε την υγεία σας. Να μην μας κυριεύσει ο φόβος με τους υιούς, όποιο κι αν είναι το όνομά τους και να μην φτάνουμε στις υπερβολές. Ψυχραιμία κι όλα θα περάσουν. Στην Ελλάδα περισσότεροι χάνουν την ζωή τους ....
στην άσφαλτο, από όποια άλλη ασθένεια.

- Σήμερα θα μαλώσουμε την κυρία Ελένη Μιντζιφίρη η οποία εκτός από δημοτική σύμβουλος, είναι και εκπαιδευτικός, είναι και πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής στο Δήμο Χαλκιδέων και μας άφησε χωρίς ενημέρωση. Κυρία Μιντζιφίρη περιμέναμε κάτι παραπάνω. Κάποιες λεπτομέρειες δηλαδή μετά την αθώωσή σας από το δικαστήριο. Ο πρώην δήμαρχος κύριος Παγώνης είχε καταθέσει μήνυση εναντίον σας. Είσθε δημόσιο πρόσωπο και πρέπει ο κόσμος να μάθει τι έγινε. Περιμένουμε.

- Τι έγινε τελικά και δεν είχαμε το ραντεβού στις 19:00 σε γνωστό ξενοδοχείο της παραλίας. Πληροφορίες λένε πως η αυτοδιοίκηση ήταν η αιτία και ο πρόεδρος δεν μπορούσε να πάει στο ραντεβού. Πρόεδρε, τελικά έχεις καλή καρδιά και θέλεις να βρεθεί λύση, αφού τα της αυτοδιοίκησης τα ήξερες από πριν. Μακάρι να βρεθεί η χρυσή τομή.

- Εμείς στο apopsignomi δεν μιλάμε πίσω από την πλάτη κανενός. Ότι έχουμε να πούμε το γράφουμε δημόσια και δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Δεν λέμε άλλα στον έναν και άλλα στον άλλον. Για την ΕΠΣΕ έχουμε καθαρότατες θέσεις και δεν τις αλλάζουμε. Όποιος θέλει ας έρθει σε δημόσιο διάλογο, για να δούμε ποιες από τις θέσεις του θα στηρίξει. Θα στηρίξει αυτές που λέει στον Πίσχινα, αυτές που λέει στον Παπακωνσταντίνου, αυτές που λέει στον Ρέτσα ή αυτές που λέει σε άλλους μνηστήρες της ΕΠΣΕ. 

- Δήμαρχε κύριε Ψαθά, είναι αλήθεια; Δεσμευτήκατε για τοποθέτηση χλοοτάπητα στο γήπεδο Καθενών; Πάντως επειδή δύσκολα θα γίνει αυτό μέσα στο 2020, γιατί δεν κάνετε κάτι και για το γήπεδο που υπάρχει στην Κάτω Στενή; Δεν βολεύει να παίξουν εκεί όσο χρειασθεί; Αν τελικά εκείνο το γήπεδο δεν βολεύει κανέναν, γιατί δεν το ξηλώνετε και να φτιάξετε με τα υλικά αυτά κάποιο άλλο;