Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και καλή εβδομάδα . Υγεία και πάλι υγεία να ευχηθούμε, γιατί γεμίσαμε υιούς κι πλέον κανείς δεν ξέρει πως να προφυλαχθεί. Άρχισαν οι απαγορεύσεις, ....
άρχισαν να κλείνουν σχολεία και μόνο ένας Θεός ξέρει που θα πάει αυτή η κατάσταση.

- Καλά τα πήγανε οι ομάδες της Εύβοιας, οι οποίες συμμετέχουν στα Εθνικά πρωταθλήματα, αφού είχαν ν΄ αντιμετωπίσουν αδύναμες ομάδες. Ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ κέρδισε στην Κόρινθο, οι ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ τα ΓΙΑΝΝΕΝΑ, ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ  τον ΔΙΓΕΝΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ και οι ΑΠΟΛΛΩΝΙΔΕΣ ΕΡΕΤΡΙΑΣ ήρθαν ισόπαλες με τις ΝΗΡΗΙΔΕΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ. 

- Στο πρωτάθλημα της Ά Κατηγορίας ο ΛΗΛΑΣ κέρδισε μέσα στο ΑΥΛΩΝΑΡΙ και το οδήγησε σε περιπέτειες. Η ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ επανήλθε στις νίκες με τον κ. Ζέρβα στον πάγκο της, αφού κέρδισε την ΣΚΕΠΑΣΤΗ, ΑΙΔΗΨΟΣ με Αναγνώστου στον πάγκο και ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ έμειναν στο 0 - 0, ο ΤΑΜΥΝΑΊΚΟΣ κέρδισε στο ΠΡΟΚΟΠΙ και του έσβησε τις ελπίδες, ενώ ο ΗΡΑΚΛΗΣ κέρδισε με άνεση τον ΟΛΥΜΠΟ.

- Ούτε στα όνειρά τους δεν περίμεναν οι ΚΑΘΕΝΟΙ τα δώρα που τους έκαναν ο ΕΡΑΠΟΣ και ο ΑΝΑΠΟΔΟΣ τις δύο περασμένες αγωνιστικές και μετά την νίκη τους επί του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΧΑΛΚΙΔΑΣ είναι πρώτοι στην βαθμολογία και μάλιστα με διαφορά 5 βαθμών κι αν δεν στραβοπατήσουν κι αυτοί στις τελευταίες αγωνιστικές, τότε θα κατακτήσουν το πρωτάθλημα και θ΄ ανέβουν στην Β΄ Κατηγορία.