Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να έχετε την υγεία σας.. Πάνε και οι εκδηλώσεις της Αποκριάς, πάνε και τα ΚΟΥΛΟΥΜΑ. Ο κοροναϊός μας έκανε άνω κάτω και ο πανικός άρχισε να κ΄νει την εμφάνισή του, αφού τα ράφια στα σούπερ μάρκετ, αδειάζουν και οι υπάλληλοι δεν προλαβαίνουν να τα ξαναγεμίσουν. Ψυχραιμία  Έλληνες γιατί τα μακαρόνια....
και τα ρύζια δεν σώζουν ζωές. Ο πανικός είναι ο μεγαλύτερος εχθρός και πρέπει αυτό να το καταλάβετε.

- Τελικά την έκανε ο Δημητράκης και θα βάλει σε περιπέτειες "τ΄ αφεντικά του". Αλήθεια γιατί οι διοικούντες κάνουν πως δεν ακούνε και δεν βλέπουν; Γιατί δεν ρωτούν τις κοπέλες για να τους πούνε αλήθειες; Μας προκαλεί εντύπωση η όλη κατάσταση και ειλικρινά δεν μπορούμε να πιστέψουμε πως ο Δημητράκης τους έχει όπως λέει στο χέρι και δεν μπορούν να τον πειράξουν. Εμείς θα περιμένουμε να περάσει το 3ήμερο της Αποκριάς και να δούμε τις αποφάσεις των διοικούντων. Αμέσως μετά θ΄ αρχίσουν τα όργανα. Δημητράκη, εμείς ούτε ρουφιάνοι είμαστε, ούτε ηλίθιοι και φυσικά δεν μπλοφάρουμε. Καλά θα κάνεις να την κάνεις για να μην σε προλάβουν τα γεγονότα.

- Το θέμα που είχε το Θαλασσινό Καρναβάλι πιστεύουμε πως θα μπορούσε να εξελιχθεί και τους Καλοκαιρινούς μήνες και καλά θα κάνουν να το σκεφτούν οι άνθρωποι του ΔΟΑΠΠΕΧ.

- Μέσα στην χαρά του είναι ο δήμαρχος κύριος Ψαθάς αφού θα έχει την χαρά να βρεθεί σε δύο απονομές σε πρωταθλήτριες ομάδες του Δήμου του. Πρωταθλητής ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ ο οποίος και θ΄ ανέβει στην Γ΄ Εθνική, πρωταθλήτρια η ομάδα των Καθενών ή του Πισσώνα αφού μία από τις δύο θ΄ ανέβει στην Β΄ Κατηγορία και να μην ξεχνάμε πως ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ θα είναι και στον τελικό Κυπέλλου, οπότε ο κ. Ψαθάς θα έχει ως δήμαρχος μια ακόμη παρουσία.

- Ποιος κοροναϊός κυρίες και κύριοι; Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ήταν ο οποίος κέρδισε και απέκλεισε την ΑΡΣΕΝΑΛ και μάλιστα μέσα στην έδρα της κι ενώ είχε χάσει στο Γ.  Καραϊσκάκης. Τι σημασία έχει το τι ομάδα είναι ο καθένας μας. Μια ομάδα της Ελλάδας κέρδισε και απέκλεισε μια ομάδα της Αγγλίας. Γιατί να μην την χειροκροτήσουμε; Μπράβο στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και του ευχόμαστε κι καλή συνέχεια στην Ευρώπη. Ως ΠΑΟΚτζήδες θα το έχουμε τιμή που θα αποκλείσουμε από το Κύπελλο Ελλάδας και θα πάρουμε το πρωτάθλημα Ελλάδας, από μια ομάδα που απέκλεισε την ΑΡΣΕΝΑΛ και προχωράει στην Ευρώπη. Συγχαρητήρια στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.