Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020

.....φαπούλες

- Πόσο εύκολα ξεχνάνε κάποιοι πρώην Πασόκοι και νυν Συριζαίοι; Τα ξέχασαν όλα οι αθεόφοβοι και δίνουν την μάχη κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη, γιατί απλά τους πονάει. Κύριοι όσα κι αν γράφετε στο fb, δεν τα πιστεύει κανείς ή μάλλον τα πιστεύουν ελάχιστοι κι οι οποίοι με μαθηματική ακρίβεια....
θα οδηγήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ ή όπως αλλιώς θα τον λένε, σε ήττα στις επόμενες εκλογές.

- Τους πονάει το μεταναστευτικό, γιατί ξέρουν πως οι όμοιοί τους έτρωγαν με χρυσά κουτάλια όλα αυτά τα χρόνια και πως χρησιμοποιούσαν τους μετανάστες κι τους λαθρομετανάστες για να κάνουν τις δουλειές τους. Ο Μητσοτάκης προεκλογικά δεσμεύτηκε για κλειστά κέντρα και αυτό κάνει, με την εντολή του λαού. Αν ο ΣΥΡΙΖΑ είχε κυβερνήσει σωστά, δεν θα έχανε τις εκλογές.

- Ο Μητσοτάκης στο μεταναστευτικό θα πρέπει να προχωρήσει με γρήγορα βήματα και η άποψή μας είναι πως όσοι ζητούν άσυλο, θα πρέπει να μην είναι αραχτοί σε κάποια δομή, αλλά να παρέχουν εργασία, σε δήμους, αλλά και σε αγροτικές εργασίες. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να συνεχιστεί η κατάσταση που επικρατεί τα τελευταία χρόνια. Τους παρέχει το κράτος την διαμονή, την τροφή και επιδόματα και πληρώνει και άτομα για να τους υπηρετούν!!!  Μεγάλη φάμπρικα και γι΄ αυτό ας τελειώνουμε.