Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020

Φανερά και όχι με κουκούλες

Το κακό έχει παραγίνει. Θα γράψουμε την άποψή μας και δεν μας ενδιαφέρει το τι θα πούνε και τι θα γράψουν.
Φίλες και φίλοι, όταν έχεις να κάνεις μια καταγγελία για κάτι, να την κάνεις ο ίδιος και όχι να βάζεις άλλους να την κάνουν.
Είναι γνωστό σε όλους το θέμα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και το γιατί υπάλληλοι του αρμόδιου γραφείου της Περιφέρειας, προσπαθούν να αποφύγουν και να μην δώσουν λύση.
Το δηλώνουμε λοιπόν δημόσια και όχι με κουκούλα, πως την Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020 θα στείλουμε επιστολή προς το αρμόδιο γραφείο της Περιφέρειας, ώστε να μας.....
απαντήσουν, πως έβαλαν την υπογραφή τους για άλλες ομάδες, οι οποίες ούτε καν Γενική Συνέλευση δεν είχαν κάνει και φυσικά καμία νομιμότητα δεν μπορούσε να υπάρχει.
Θα το κάνουμε μόνο και μόνο για να μην μας λένε και μαλάκες και για να πάψει ο εκβιασμός και η απειλή κατά του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Οι αρμόδιοι υπάλληλοι πρέπει να κάνουν την δουλειά τους, αλλά αυτό θα ισχύει για όλες τις ομάδες είτε είναι φτωχιές, είτε είναι πλούσιες, είτε είναι μικρές, είτε είναι μεγάλες.
Οι διαδικασίες είναι ίδιες για όλες τις ομάδες και διαχωρισμοί δεν χωράνε.
Όταν κάποιος υπογράφει γι μία ομάδα και όχι για την άλλη, ενώ έχουν τα ίδια θέματα, αρχίζουν οι υποψίες και αυτές θα πρέπει να τις ξεκαθαρίσουμε.
Λοιπόν ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν έχει κανένα πρόβλημα, όσες ενστάσεις κι αν γίνουν και όσες καταγγελίες, αλλά φυσικά θα πρέπει να αποκτήσει νέα διοίκηση και αυτό θα γίνει.
Δηλώνουμε την πρόθεσή μας λοιπόν και δεν δεχόμαστε καμία παρέμβαση, από κανέναν.
Κάποιοι έπαιξαν άσχημα και τους ευχόμαστε καλά ξεμπερδέματα.
Εμάς "μας χτύπησαν" και ήρθε η ώρα να καταλάβουν πως εμείς απαντάμε πάντα.