Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020

....σουτάκια

- Μας κούρασαν "οι μεγαλοπαράγοντες" οι οποίοι προσπαθούν με κάθε τρόπο να έχουν θέση και ρόλο στο Ευβοϊκό Ποδόσφαιρο, αλλά είναι καιρός να πάρουν καθαρή θέση και ν΄ αναλάβουν τις ευθύνες τους. Όσο πατούν σε δύο βάρκες, κινδυνεύουν να ....
βρεθούν στο νερό, αφού σύντομα οι δύο βάρκες θα γίνουν μία και αυτοί δεν θα χωράνε.

- Ο ΛΗΛΑΣ Βασιλικού πήρε τις αποφάσεις του και προχωράει. Για να μην λένε κάποιοι διάφορα και να μην γράφουν με λάθος σειρά τα γεγονότα, δεν παραιτήθηκε η κυρία Βελλή εξ αιτίας της απομάκρυνσης του κυρίου Κοντού, του προπονητή των ακαδημιών. Η κυρία Βελλή οδηγήθηκε σε παραίτηση για λόγους που γνωρίζουν όλοι στο Βασιλικό και στην συνέχεια απομακρύνθηκε ο προπονητής τον οποίο είχε η ίδια στην ομάδα. Τα υπόλοιπα είναι γι΄ αυτούς που θέλουν να καταπίνουν τα πάντα αμάσητα.

- Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ προχωράει οργανωτικά για την επόμενη μέρα και σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή η επόμενη μέρα θα είναι καλή. Στον ΗΡΑΚΛΗ δεν πετούν στα σύννεφα και ξέρουν πως το δρομολόγιο είναι μακρύ και ο δρόμος έχει πολλές στροφές και λακκούβες, αλλά η εμπειρία της διοίκησης θα βοηθήσει ώστε όλα να πάνε καλά.

- Στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ τα θέματα πήραν τον δρόμο τους και η ομάδα αποκτά "υπηρεσιακή" διοίκηση η οποία με την λήξη του πρωταθλήματος κι ίσως και νωρίτερα, θα οδηγήσει την ομάδα σε εκλογές, ώστε να γίνει μια νέα αρχή, χωρίς να ξεχάσει κανείς αυτούς που κράτησαν ζωντανή την ομάδα. Η νέα διοίκηση θα πρέπει να ξεκινήσει με στόχο την συνέχιση της συνεργασίας με τον κύριο Τοκπασίδη και τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και μετά να προχωρήσουν τα υπόλοιπα.