Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020

Πολύ καλησπέρα σας

Να ευχαριστήσουμε τον φίλο που μας έστειλε μια ανακοίνωση του κυρίου Στέφανου Σωτηρίου. Ψάξαμε και πράγματι έχει ανέβει στο blog του κυρίου Αβερκιάδη. Σ΄ εμάς δεν ήρθε ποτέ, αλλά δεν πειράζει. Είναι προφανώς προσωπική και μας προκαλεί εντύπωση γιατί ξέραμε πως ο κύριος Σωτηρίου και καλά Ελληνικά ξέρει και δεν γράφει τόσο μπερδεμένα κείμενα.
- Κύριε Σωτηρίου οι άνθρωποι μπορεί να εξυπηρετούν άγνωστα συμφέροντα, αλλά....
δεν είναι "αγνώστων συμφερόντων".
- Δεν έχουμε καμία προσωπική διαφορά μαζί σας και αυτό το ξέρετε κι εσείς και πολλοί άλλοι στις ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ.
- Που το είδατε το σενάριο φαντασίας; Γράψαμε ονόματα και γεγονότα.
- Πολύ θα θέλαμε να δούμε κάτω από αυτή την  ανακοίνωση τις υπογραφές των 5 μελών τις διοίκησης των Αβαντίδων, για να μπούμε στην ουσία.
Κύριε Σωτηρίου με τον τρόπο σας, επιβεβαιώσατε αυτό που γράψαμε. Μας αφορούσε ο χαρακτηρισμός και τώρα πρέπει να αποδείξουμε πως είσθε συκοφάντης.
Ξέρουμε πως δεν έχουμε την δική σας οικονομική δύναμη, ούτε φυσικά τις δικές σας γνωριμίες, αλλά θα το προσπαθήσουμε, με τις μικρές μας δυνάμεις και με τις ελάχιστες γνώσεις που διαθέτουμε.
Επειδή το θέμα δεν είναι προσωπικό, αφού μιλάτε στο όνομα των Αβαντίδων, σε πρώτη φάση θα ζητήσουμε επίσημα την θέση των υπολοίπων μελών του ΔΣ, ώστε να ξέρουμε αν όλοι συμφωνούν μαζί σας στον συκοφαντικό χαρακτηρισμό και μετά θα περάσουμε στην επόμενη φάση.