Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020

.....σουτάκια

- Ζαλιστήκαμε με τα ίδια και τα ίδια. Κάποιοι θέλουν ν καλλιεργούν ένα κλίμα αβεβαιότητας, ένα κλίμα μυστηρίου και αναταραχής στο χώρο του Ευβοϊκού ποδοσφαίρου μόνο και μόνο για να είναι στο επίκεντρο. Δημιουργούν τεράστια ....
προβλήματα στο Ευβοϊκό ποδόσφαιρο και να είναι σίγουροι πως θα τα βρούνε μπροστά τους.

- Θα γίνουν λέει εκλογές στην ΕΠΣΕ μέχρι τον Ιούνιο με στόχο να μην επιστρέψει στο ΔΣ ο πρόεδρος κύριος Γιάννης Παπακωνσταντίνου, αφού θα έχει δικαιωθεί στα δικαστήρια. Για μας αυτό είναι αστείο και το κυκλοφορούν αυτοί οι οποίοι πιστεύουν πως ξαφνικά έγιναν παράγοντες. Οι εκλεγμένοι σύμβουλοι του ΔΣ της ΕΠΣΕ έχουν δηλώσει σε όλους τους τόνους και με επίσημη ανακοίνωσή τους, πως είναι σίγουροι για την αθωότητα Παπακωνσταντίνου και πως τον περιμένουν να επιστρέψει στην θέση του.

- Εμείς έχουμε την άποψη πως οι εκλογές για το ΔΣ θα διεξαχθούν τον Φεβρουάριο του 2023, δηλαδή στην ώρα τους. Δεν υπάρχει λόγος να οδηγηθεί σε εκλογές η ΕΠΣΕ και αν κάποιοι επιθυμούν κάτι τέτοιο, ζητούν να διαλύσουν την ΄Ενωση με την ελπίδα πως θα καταφέρουν να την ελέγξουν.

- Φίλες και φίλοι τα πράγματα είναι πολύ απλά. Ο κ. Παπακωνσταντίνου θέλει την δικαίωσή του και τίποτα παραπάνω. Θα επιστρέψει στην θέση του και όπως έχει δηλώσει ο ίδιος δημόσια δεν θα είναι υποψήφιος για το ΔΣ της ΕΠΣΕ, όποτε κι αν διεξαχθούν οι εκλογές. Την ΕΠΣΕ την διοικούν οι 11 του ΔΣ, αφού με την ψήφο τους αποφασίζουν για όλα και δεν την διοικεί μόνο ο πρόεδρος.

- Ακόμη και για το ποιος θα είναι πρόεδρος, ποιος Γραμματέας κλπ, αποφασίζει το ΔΣ και όχι τα σωματεία - μέλη της Ένωσης. Ακόμη δηλαδή κι αν τεθεί θέμα προέδρου κλπ, τα μέλη του ΔΣ θ΄ αποφασίσουν, για το ποιος θα είναι.