Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020

....φαπούλες

- Ζούμε πλέον σε μια εποχή που έρχονται τα πάνω κάτω τουλάχιστον σε ότι έχει να κάνει με τις ραδιοφωνικές εκπομπές οι οποίες "παίζουν" και θέματα αυτοδιοίκησης και ιδιαίτερα αυτές οι οποίες προεκλογικά είχαν στήσει την κυρία Βάκα κι την παράταξή της στα 6 μέτρα και πυροβολούσαν μέρα νύχτα!!!!
Τώρα το σκηνικό άλλαξε και μάλιστα δίνουν και συγχαρητήρια!!!
Βγαίνει ο αντιδήμαρχος κύριος Γουρνής λέει τα πράγματα με το όνομά τους και οι συνομιλητές του δημοσιογράφοι καταπίνουν...
την γλώσσα τους, αφού ο άνθρωπος λέει αλήθειες!!!
Κύριε Γουρνή, ήταν μαθημένοι αλλιώς. Ο κύριος Παγώνης έβγαινε και έλεγε αυτά που ήθελε αφού όπως λένε οι ίδιοι για άλλους, να γράψουμε κι εμείς γι΄ αυτούς τους είχε στην λίστα και κάθε μήνα περνούσαν για το τιμολογιάκι!!!! 
Τελικά η παράταξη της κυρίας Βάκα ακολούθησε σωστή πρακτική. Μιλούσε και μιλάει με τους δημότες και όχι με τα τιμολογιάκια, συγνώμη με τους ραδιοφωνατζήδες θέλαμε να γράψουμε.
Αλήθεια γιατί δεν βγάζουν καθημερινά τον κύριο Παγώνη να λέει τα δικά του, για να έχουμε να γράφουμε;
Αλήθεια γιατί δεν αφιέρωσαν ελάχιστο χρόνο να πούνε κάτι για την κυρία Μιντζιφίρη, την οποία είχαν "εκτελέσει" επικοινωνιακά από τις εκπομπές τους, όταν αποχώρησε από την παράταξη Παγώνη; Αθωώθηκε στα δικαστήρια η κυρία Μιντζιφίρη και δεν είπανε κουβέντα!!!!
Κυρίες και κύριοι, δικαίωμά σας να κάνετε όσες κωλοτούμπες θέλετε, αλλά να μην ξεχνάτε.
Πείτε μια συγνώμη για τα όσα λέγατε για την κυρία Βάκα και όλη την παράταξή της. Πείτε μια συγνώμη για την κυρία Μιντζιφίρη η οποία δεν σύρθηκε πίσω από κανένα άρμα για να εκλεγεί, αλλά εκλέχθηκε με δικό της ψηφοδέλτιο.
Εμείς δεν έχουμε κανένα πρόβλημα γιατί ξέραμε ποια είναι η κυρία Βάκα και ποια είναι τα περισσότερα άτομα του ψηφοδελτίου της και γράφαμε πως ήταν η καλύτερη λύση για τον Δήμο Χαλκιδέων. Δικαιωθήκαμε και χαιρόμαστε που τώρα και οι δημοσιογράφοι των ραδιοφωνικών εκπομπών διαπιστώνουν αυτά που πρέπει.
Τώρα ξέρουν!!!!