Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε καλά. Εμείς θα είμαστε πάντα ψύχραιμοι, απέναντι σ΄ αυτούς που θεωρούν πως μπορούν να κάνουν ότι θέλουν για να πετύχουν αυτό που θέλουν. Είναι φοβερό, αλλά κάποιοι τύποι δίνουν τα ρέστα τους και προσπαθούν να επηρεάσουν ώστε να κόψουν τον δρόμο σε ομάδες που είναι έτοιμες να πανηγυρίσουν την....
κατάκτηση πρωταθλήματος!!! Στην ΕΠΣΕ κάτι έχουν καταλάβει και μάλλον προσπαθούν ώστε να μην δημιουργηθεί το παραμικρό.  Εμείς απευθυνόμαστε στον Γραμματέα της Ένωσης κύριο Γιώργο Πίσχινα, ο οποίος καταλαβαίνει καλύτερα από τον καθένα, αυτές τις καταστάσεις και τον καλούμε να πάρει μέτρα και σ΄ αυτές τις τελευταίες αγωνιστικές να μην συμβεί κανένα παρατράγουδο.

- Θα μας κάνετε τρελούς; Έγινε επίσημος αγώνας πρωταθλήματος με την μία ομάδα να παίει με φανελάκια προπόνησης;;;; Λυπούμαστε αλλά αν είναι αλήθεια κάποιοι έχουν τεράστιες ευθύνες. Αλήθεια τι έγινε με τους αριθμούς που θα έπρεπε να έχει ο κάθε ποδοσφαιριστής; Τι λένε οι διαιτητές;

- Δεν μπορούν να καταλάβουν, αυτοί που κράτησαν ζωντανό τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, γιατί κάποιοι προσπαθούν να πείσουν άλλους, ώστε η ομάδα να υποβιβαστεί!!! Κύριοι, άδικα μπαίνετε σε αυτή την διαδικασία. Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ συνεχίζει και θα ξαναβρεί τον δρόμο του και αυτό θα είναι ο άθλος των λίγων, οι οποίοι είχαν απέναντί τους τους πολλούς. 

- Πρόεδρε, δεν θέλουμε να το πιστέψουμε και αν είναι αλήθεια, το γράφουμε καθαρά. Η κατάσταση έχει ξεφύγει. Υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι εδώ και πολλά χρόνια, έχουν προσφέρει τις υπηρεσίες τους και πρέπει αυτά να μην τα ξεχνάμε. Εμάς καλά κάνεις και μας γράφεις, αλλά όχι κι αυτόν με τον οποίο είχατε άριστες σχέσεις. πρόεδρε μη βλέπεις παντού εχθρούς, γιατί στο τέλος θα είσαι εσύ ο εχθρός..