Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα καλό Σαββατοκύριακο καλές αποκριές και προσοχή στην υγεία σας. Δεν έχουμε αγώνες ποδοσφαίρου για τα πρωταθλήματα Εύβοιας αυτό το Σαββατοκύριακο, αλλά έχουμε αγώνες για τον 6ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής στον οποίο συμμετέχει ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ και ο οποίος θα υποδεχθεί την Κυριακή στις 15:00 την...
πρωτοπόρο ΡΟΔΟ και θέλει μόνο νίκη για να διατηρήσει ελπίδες παραμονής στην κατηγορία.

- Καμία πλέον αναφορά στο θέμα που προέκυψε με τους χαρακτηρισμούς του αντιπροέδρου των ΑΒΑΝΤΙΔΩΝ κυρίου Στέφανου Σωτηρίου. Θα στείλουμε ερώτημα προς όλα τα μέλη του ΔΣ του Σωματείου, για να διαπιστώσουμε αν συνυπογράφουν τα όσα λέει ο κ. Σωτηρίου και μετά θα ξεκινήσουμε την όποια διαδικασία, αφού είναι διαφορετικό να λέει κάτι η διοίκηση ενός Σωματείου και διαφορετικό ένα μέλος. Λίγη υπομονή μέχρι την επόμενη εβδομάδα.

- Πάντως τώρα που το σκεφθήκαμε καλύτερα το παράσιτο είναι ένας οργανισμός ο οποίος μπορεί και να μας αρέσει.......

- Παράσιτο δηλαδή μπορεί να χαρακτηρισθεί και κάποιος ο οποίος υπάρχει σε οργανισμό στον οποίο δεν θα έπρεπε να είναι.

- Σε καραντίνα να βάλουν όλη την Ελλάδα, ο Έλληνας δεν πειθαρχεί και αυτό φαίνεται. Πρέπει το κακό να φτάσει στην πόρτα του και μετά ν΄ αρχίσει ν΄ ακούει τους ειδικούς.  Ούτε για τον κορονοϊό θα κλειστεί στο σπίτι του, ούτε θ΄ αποφύγει να πάει σε κλειστούς χώρους όπου θα υπάρχουν 200 και πλέον άτομα.

- Καλές Αποκριες και να προσέχετε.
Σε κανονικούς ρυθμούς και πάλι από την Τρίτη.