Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020

ΑΟ Ν ΑΡΤΑΚΗΣ - ΡΟΔΟΣ

Την Κυριακή ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ ίσως παίζει το τελευταίο του χαρτί, απέναντι στην δεδομένη πρωταθλήτρια ΡΌΔΟ, η οποία όμως πιστεύουμε πως δεν θα είναι αδιάφορη αγωνιστικά.
Η ΡΟΔΟΣ έχει σε 19 αγώνες 50 βαθμούς με 16 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα, ενώ έχει πετύχει 40 γκολ και έχει δεχθεί μόλις 9. Η ΜΑΡΚΟ που είναι δεύτερη έχει 40 βαθμούς, άρα η ΡΟΔΟΣ δεν διατρέχει ....
κανέναν κίνδυνο.
Ο ΑΟΝΑ σε 19 αγώνες έχει 24 βαθμούς, με 6 νίκες. 6  ισοπαλίες και 7 ήττες, ενώ έχει πετύχει 21 γκολ και έχει δεχθεί 20.
Η Αρτάκη αν θέλει να παραμείνει στην κατηγορία θα πρέπει να προσπαθήσει πολύ και να πουλήσει ακριβά το τομάρι της και για να το πετύχει θα πρέπει να συγκεντρώσει κόσμο στο γήπεδο και είναι λάθος η τιμή των 10 ευρώ στο εισιτήριο. Ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ σε καμία περίπτωση δεν θα μπορέσει να συγκεντρώσει στο γήπεδο 1.500 - 2.000 Αρτακιανούς, οπότε πρέπει να περιμένει κόσμο από όλη την Εύβοια. Η τιμή αυτή είναι αποτρεπτική για μια οικογένεια, εκτός κι αν οι διοικούντες πιστεύουν πως όλοι είναι στην ίδια οικονομική κατάσταση μ΄ αυτούς.
Πιστεύουμε πως με 5 ευρώ είσοδο το γήπεδο θα είχε πάνω από 1.000 φιλάθλους, αλλά με 10 ευρώ πολλοί θα είναι αυτοί οι οποίοι θα προτιμήσουν  τις Αποκριάτικες εκδηλώσεις, που είναι και δωρεάν.
Τέλος πάντων. Όσοι μπορούν ας πάνε να στηρίξουν τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι προσπαθούν να κρατήσουν την ομάδα στην κατηγορία. Ευχόμαστε οι διοικούντες να βρούνε τον τρόπο κι ν καλέσουν τον κόσμο να πάει στο γήπεδο για να στηρίξει την ομάδα.