Κυριακή 7 Ιουνίου 2020

ΕΠΣΕ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Π.Σ.ΕΥΒΟΙΑΣ που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 01/06/2020 αποφασίστηκαν τα παρακάτω:
Να σταλεί έγγραφο στη ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΉΤΙΣΜΟΥ :α)απλούστευση  εγγράφων που απαιτούνται και  παράταση της προθεσμίας εγγραφής των σωματείων στο μητρώο αθλητικών φορέων και β) στήριξη των ερασιτεχνικών σωματείων και παρουσία φιλάθλων με περιοριστικά μέτρα προκειμένου τα σωματεία να παραμείνουν ενεργά στη δύσκολη...
αυτή συγκυρία.
Να σταλεί συγχαρητήριο έγγραφο στο σωματείο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ για την παραμονή του στην Γ΄Εθνική Κατηγορία.
Να σταλεί συγχαρητήριο έγγραφο στο σωματείο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ για την άνοδο στη Γ΄Εθνική Κατηγορία .
Λαμβάνοντας υπόψιν την  σχετική απόφαση της Ε.Π.Ο , πραγματοποιήθηκε η κλήρωση μεταξύ των σωματείων ΑΣ ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ και ΑΟ ΗΡΑΚΛΗΣ  ΨΑΧΝΩΝ για την ανάδειξη της ομάδας που θα συμμετάσχει στους αγώνες Κυπέλλου Ελλάδος 2020-2021.
Η διοργάνωση του αγώνα SUPER CUP ανάμεσα στον πρωταθλητή Α΄κατηγορίας Α.Ο ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ και της ομάδας ΑΣ ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ που κληρώθηκε Κυπελλούχος ΕΠΣ Ευβοίας 2019-2020 , η διεξαγωγή του οποίου θα γίνει πριν την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Η Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης θα πραγματοποιηθεί στις 29/06/2020 σε χώρο που θα ορισθεί με νεότερη απόφαση.
Να εκπροσωπήσουν την Ένωση στην έκτακτη και στην τακτική  Γενική Συνέλευση της Ε.Π.Ο ο πρόεδρος κ. ΡΕΤΣΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ως τακτικός και ο Γεν.Γραμματέας κ. ΠΙΣΧΙΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ως αναπληρωματικός .Επίσης να  σταλούν προτάσεις προς την  Γ.Σ/Ε.Π.Ο για τροποποίηση κανονισμών κλπ.
Εγκρίθηκαν οι νέες αρμοδιότητες του προσωπικού της Ένωσης .
Αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου να επισκεφτεί όλους τους δήμους για θέματα στήριξης των ερασιτεχνικών σωματείων και συζήτηση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
Εγκρίθηκε η αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων και η τροποποίηση της σχετικής προκήρυξης 2019-2020:
 Η Α΄ Ερασιτεχνική Κατηγορία με 16 ομάδες σε έναν όμιλο.
Η Β΄ Ερασιτεχνική Κατηγορία σε δύο ή τρεις ομίλους , με αριθμό ομάδων που θα εξαρτηθεί από τις ομάδες που θα δηλώσουν συμμετοχή .Δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν 32 ομάδες.
Η Γ΄ Ερασιτεχνική Κατηγορία με αριθμό ομίλων και ομάδων που θα εξαρτηθεί , από τις ομάδες που θα δηλώσουν συμμετοχή.